BTW.
ještě se chvíli snaž a dostaneš od admina bloknutí za flame
Potom se připrav spíš na to že ty dostaneš BAN, protože Flame si tu rozjel ty.

ještě se chvíli snaž a dostaneš od admina bloknutí za flame
To je ta tvoje chyba... "nema rado" ... ja nemam rad treba zeli, nemam rad tvrdej chleba, nemam rad pitomce ... ale treba hra me nebavi, mozna ty Crysis nemas rad, proto tu cteme ty tvoje nesmysly. Spousta lidi ale jen Crysis nebavilo, a urcite ta rozumna vetsina by souhlasila s tim, co se tu psalo. Protoze kdyz te hra nebavi, jeste neznamena ze budes hledat chyby i v riti Korejce, jen kvuli tomu, ze te hra nebavi.Toho tvého DaVinciho ale nemá spusta lidí rádo,to musíš bohužel uznat
To nevim co ma znamenat, jestli narazis ze sem to hral na low? Nebo ze je Crysis tak narocne, ze ho musim hrat na low? Na mem desktopu by mi sla i tvoje modla CoD4 na low, takze vidis ze s narocnosti to maj ty hry vyrovnane. Mam v desktopu 9800pro a 2200+ Athlon XP, to je myslim jasny dukaz, na cem vsem se da Crysis uspesne rozjet. Az si nekdy v budoucnu koupim novy desktop, mozna si Crysis zahraju znovu... na very highJinak kapitolu Crysis uzavřem,zahraj si ji klidně ještě jednou na "low" a já zůstanu u likvidace mohemedánů v CoD4 na "high"
9800 by to všechno měla zvládnout levou zadní
Solitary píše:Zajimavej jsi ty a tvoje blaboly... mam obavy, ze ani nevis co to je za kartu ta 9800pro, protoze to vypada ze sis snad myslel, ze to je Nvidie.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů