darko: A necitujou se posledni prispevky... to je dalsi pravidlo, ktere je napsane v tom odkazu.
Toho tvého DaVinciho ale nemá spusta lidí rádo,to musíš bohužel uznat
To je ta tvoje chyba... "nema rado" ... ja nemam rad treba zeli, nemam rad tvrdej chleba, nemam rad pitomce ... ale treba hra me nebavi, mozna ty Crysis nemas rad, proto tu cteme ty tvoje nesmysly. Spousta lidi ale jen Crysis nebavilo, a urcite ta rozumna vetsina by souhlasila s tim, co se tu psalo. Protoze kdyz te hra nebavi, jeste neznamena ze budes hledat chyby i v riti Korejce, jen kvuli tomu, ze te hra nebavi.
To s tim mucednikem je odkaz na to jak se tu porad ohrazujes proti nasim prispevkum... ze se tady na foru vysmivame novatorskym nazorum, ze jakmile mas jiny nazor tak si automaticky pitomec atd... to hranici s mucednictvim. Jenze novatorsky nazor neni kdyz reknes ze notebookova 8600gs je vykonove mirne za desktopovou 2600XT... to je proste nesmysl, a neni tam prostor k diskuzi, proste nesmysl a tecka. Kazdej ti to tu potvrdi a jestli tomu stale neuveris, tak smula pro tebe. Novatorsky nazor je treba "tenhle programovaci jazyk je lepsi a ma budoucnost a prosadim ho" ... ikdyz s tebou lidi souhlasit nebudou, je mozne to uskutecnit a dokazat, to se da povazovat za novatorske mysleni.
Automaticky pitomcem se stanes pokud ti trva dlouho pochopit rozdil mezi jinym nazorem "tj. libi se ti CoD a to ti nikdo nebere" a nesmyslem "CoD je lepsi, protoze neni tak narocny jako Crysis a bezi mi to na cemkoliv"