centos píše:Ethmerrai píše:Zdravím přátelé
Dle mého názoru je Crysis i na střední detaily velice poutavá hra. Při nativním rozlišení a středních detailech hra jede krásně a stejně tak i vypadá. Zajímalo by mě jestli někdo (pochopitelně na stejné kofiguraci notebooku) dokázal tuto hru vytahnou graficky výše.
Děkuji
ahoj, detaily jsem zkoušel zvednout, vypadalo to zase o dost líp, jenže i na ty střední detaily není ta plynulost vždy úplně košer a vyšší tudíž nedávají moc smysl.. a vzhledem k náročnosti i na desktopech můžem být i za ty střední rádi
Ó to rozhodně, když zauvažuji nad náročností Crysis i teda na stolní PC tak střední detaily (musím uznat že i při akci to bylo rozhodně pohodové) jsou skvělé. Myslím si, že nikdo, vůbec nikdo nemuže být nějak zklamaný že mu to nejde lépe. U takové hry je to perfektní.
BTW - Demo Bioshock mi jde hratelně (a tím zase myslím tak, že si vychutnáte prostředí hry a zároveň nemáte problém zabít nepřítele) na plné detaily (nemyslím ti nějaké shadery nebo tak). Ukažte mi vlastnika notebooku, který by to u nových her alespoň tak jak to jde neocenil?