Prémiové herní notebooky - všeobecná diskuze
Hm...těchto notebooků s danými GK se v celosvětovém měřítku prodá zcela zanedbatelné množství.Zde jde výrobcům GK jen a jen o prestiž! Peníze se vydělávají úplně jinde.Asi tak Vlasto.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
V globalnim meritku jiste nepujde o zanedbatelne mnozstvi.
Kdyz si vezmes, kolik se jen proda booku Alienware + skladacky Clevo v ruznych modifikacich.
Samozrejme vztazeno k beznym masovym bookum tam rozdil bude, ale i tak jde u techto high-end karet o desetitice kusu po celem svete.
Kdyz si vezmes, kolik se jen proda booku Alienware + skladacky Clevo v ruznych modifikacich.
Samozrejme vztazeno k beznym masovym bookum tam rozdil bude, ale i tak jde u techto high-end karet o desetitice kusu po celem svete.
Asus ROG Strix G18
Tak jasné že peníze hlavně kapou víc s desktop grafik. Já to myslel jako tak kolik se asi prodá HD 7970M a kolik GTX 680M když je nVidia o tolik dražší. Já co jsem sledoval americké forum tak tam většina ta cca 80% má HD 6970 či 6990M a nVidii tam bylo málo. Ale jinak mi přijde že se takovýchto skládaček prodává čím dál víc a víc. Třeba to jednou rozjedou i ostatní např ASUS a jeho ROG série. To by nebylo špatné
No ono to bylo vcelku jasné když vychází ze stolní GTX 670tky(ta taky není levná).Takže zákonitě musí stát víc než levný ekvivalent 7970M.Vlastimil91 píše:Tak XMG už nabízí GTX 680M za příplatek 440€ což je 3x víc jak za HD 7970M která stojí za příplatek jenom 145€. Opakuje se tedy situace z minulého roku Mě by zajímalo kdo prodá více takovýchto grafik jestli AMD nebo nVidia když nasadili takové ceny
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Asi to nechápeš,ale Nvidii jde hlavně o prvenství v mobilním segmentu.Bez ohledu na cenu.Stejně si tyto notebooky koupí pár nadšenců alias bláznů do her.A 5% to rozhodně nebude.Po srovnání taktů se stolní GTX 670tkou to bude 20-30%.(OC)
Tak tady jsem objevil více info o P370EM
http://www.clevocenter.com/index.php/p270wm-164.html
Sice stojí palbu ale třeba půjde i levněji s nižší konfigurací. Váha ,rozměry vše vypadá pěkně. Jen by mě zajímalo jak je tam udělané to chlazení když to má dvě grafiky a desktop i7 3920XM
http://www.clevocenter.com/index.php/p270wm-164.html
Sice stojí palbu ale třeba půjde i levněji s nižší konfigurací. Váha ,rozměry vše vypadá pěkně. Jen by mě zajímalo jak je tam udělané to chlazení když to má dvě grafiky a desktop i7 3920XM