Amilo Pi3540-potíže při zapnutí
Amilo Pi3540-potíže při zapnutí
Ahojka, potřebovala bych poradit s menším problémem. Když zapínám noťas, ať přes kabel nebo na baterku, naskočí mi černá obrazovka s hlášením o špatným nastavení času. Když ho spravim a potvrdim tak se mi už normálně rozběhne, ale při dalším spuštění mám ten samej problém. Mohla jsem někde něco špatně nastavit? Nebo to bude něco horšího? Díky za každou radu.
Primarna bateria je funkcna ? Mas ju po cely cas v notebooku ?
Primarnou myslim tu velku bielu kocku v spodnej casti .
V pripade ze aj napriek funkcnej a nabitej primarnej baterke sa resetuje cas tak problem bude zlozitejsi, ak tam primarna bateria nieje tak najprv vymenit baterku vnutri na doske - cena baterky do 20KC a vymeni ti to kdokolvek co sa trochu vyzna, popytaj sa v rodine prip. najdi v okoli nejaky servis mobilnych telefonov, TV cohokolvek, treba dat dole 10 skrutiek, kryt a vymenit baterku .Mozno zmaknes aj sama .
Odporucam hned aj vycistit ventilator ked uz bude kryt dole .
Samozrejme ak je zaruka tak nieje co riesit a sup do servisu .
Primarnou myslim tu velku bielu kocku v spodnej casti .
V pripade ze aj napriek funkcnej a nabitej primarnej baterke sa resetuje cas tak problem bude zlozitejsi, ak tam primarna bateria nieje tak najprv vymenit baterku vnutri na doske - cena baterky do 20KC a vymeni ti to kdokolvek co sa trochu vyzna, popytaj sa v rodine prip. najdi v okoli nejaky servis mobilnych telefonov, TV cohokolvek, treba dat dole 10 skrutiek, kryt a vymenit baterku .Mozno zmaknes aj sama .
Odporucam hned aj vycistit ventilator ked uz bude kryt dole .
Samozrejme ak je zaruka tak nieje co riesit a sup do servisu .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
připojení jen přes F1
Mám také PI 3540 a před nedávnem mi nešel zapnout.Vyjmul jsem malou baterku která napájí bios,dal zpátky a začalo to fungovat ale jen přes F1 nebo když vytáhnu síťový kabel (baterie je po smrti) tak přes F2 a musím znovu nastavit čas a datum.Koupil jsem tři nové baterie ale tím to není.Nevím jestli je špatný bios.Prosím poraďte.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Re: připojení jen přes F1
pavouk148 píše:Mám také PI 3540 a před nedávnem mi nešel zapnout.Vyjmul jsem malou baterku která napájí bios,dal zpátky a začalo to fungovat ale jen přes F1 nebo když vytáhnu síťový kabel (baterie je po smrti) tak přes F2 a musím znovu nastavit čas a datum.Koupil jsem tři nové baterie ale tím to není.Nevím jestli je špatný bios.Prosím poraďte.
jestli si dobře vzpomínám, tak u tohohle modelu byl malý USB subboard, připojený k MB - zkus ho odpojit a jak to bude fungovat bez něj...
Serža
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“