Lifebook E8210
-
- občas něco napíše
Lifebook E8210
Ahoj, koupil jsem tento NB a zdá se mi, že se až příliš zahřívá šasi kolem portu na ex. monitor a kolem výfuku větráku. Je to normální (procesor Centrino Duo 2GHr) nebo mám kontaktovat servis? NB je tři dny starý.
Díky.
Díky.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
větrák E8210
Díky, snad to bude v poho. Teď mi psali z FSC, že teplota kolem průduchu a konektorů (i kryt LCD!!!) může dosahovat až 50°C. Prý je to podle nějakých norem.
Stejně díky.
PS: V katalogu i v systemu jsem taky našel Core Duo, ale na nb mám fakt samolepku s tímto pojmenováním.
Stejně díky.
PS: V katalogu i v systemu jsem taky našel Core Duo, ale na nb mám fakt samolepku s tímto pojmenováním.
jasně samolepku ano, ale ta neoznačuje procesor ... Centrino = CPU + chipset + WiFi ... vše musí být od Intelu, pokud jediná komponenta neni od intelu, nesmí výrobce na notebook lepit logo Centrino, CPU musí mít technologie pro úsporu energie čili momentálně tomu vyhovuje Pentium M nebo Core Duo/Solo
-
- občas něco napíše
Zullies: Jelikož o tomto modelu uvažuji, rád bych se zeptal na prozatímní zkušenosti? Kde a za kolik jste ho prosím koupil a jaká byla dodací doba? Na cenu se ptám, protože notebook budu muset zřejmě kupovat přímo od Fujitsu, protože bych chtěl displej 1280x800 a všude v eshopech ho mají pouze s 1680x1050 (nebo tak nějak), což je pro mě bohužel moc. Je třeba si ho tedy sestavit na zakázku s dodací dobou 3 týdny a cenou vyšší než obvykle
Vyskytly se na notebooku nějaké problémy? Je notebook potichý? Máte sdílenou grafiku nebo X1400?
Mimochodem, nejste čirou náhodou z Brna, že bych ho omrknul?
Dalším kandidátem by byl model Lifebook C1410, který bude mít ale podle mě horší zpracování než řada E.

Vyskytly se na notebooku nějaké problémy? Je notebook potichý? Máte sdílenou grafiku nebo X1400?
Mimochodem, nejste čirou náhodou z Brna, že bych ho omrknul?

Dalším kandidátem by byl model Lifebook C1410, který bude mít ale podle mě horší zpracování než řada E.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Ješte jeden dotaz. Snažil jsem se připojit k nb televizi přes S-Video, ale vůbec se mi to nepodařilo. U starého nb to bylo jednoduché, protože jsem měl ikonu itelácké grafiky na panelu a dal jsem pouze vyplnit do... Jenomže u E Livebooku jsem nic nenašel a automaticky se mi to nepřipojí. Prosím, poraďte jak na to. Díky moc.
-
- Moderátor
tak snad to zvladnes ne ? otevrit nastaveni zobrazeni a aktivovat druhy monitor bud jako dalsi plochu nebo klonovat
popr. masli dedikovanou kartu Ati Nvidia, tak mas moznost daleko lepe nastavit si to co potrebujes primo v ovladacich...

popr. masli dedikovanou kartu Ati Nvidia, tak mas moznost daleko lepe nastavit si to co potrebujes primo v ovladacich...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“