HP PAVILION dv6319ea
HP PAVILION dv6319ea
Ahoj, chtěl bych si koupit svuj prvni notebook. Chtěl bych ho na školní práce, taky třeba občas zapaření nějaký gamesy a tak. Vybral jsem si HP PAVILION dv6319ea a zajímalo by mě, zda někomu na tomto notebooku něco vadí a šte ho to. Taky mě trochu znepokojuje diskuze na téma ohledně pískání notebooku. Díky za všechny rady, názory a postřehy
Já mám také HP dv6134, už asi dva měsíce, jsem s ním spokojená, až na to pískání, které by se vážně snést nedalo, kdyby nepomohlo to, že při zapojeném flashdisku notebook nepíská, takže ho mám zapojený pořád. Je to sice divné, ale funguje to. Jinak se to pískání také dá odstranit programem RM Clock, jenže ten mi zase zvyšoval teplotu procesoru.
A pokud je na dv6319 také integrovaná wi-fi od Intelu, tak nečekej zvlášť dobrý příjem signálu. Například ThinkPad od Lenova měl na místě, kde já jsem se s HP sotva chytala, mnohem lepší příjem. Výdrž baterie také nic moc, slabé 2 hodiny.
Ale přesto HP doporučuji . A navíc má hodně povedený design. Takže hodně štěstí.
A pokud je na dv6319 také integrovaná wi-fi od Intelu, tak nečekej zvlášť dobrý příjem signálu. Například ThinkPad od Lenova měl na místě, kde já jsem se s HP sotva chytala, mnohem lepší příjem. Výdrž baterie také nic moc, slabé 2 hodiny.
Ale přesto HP doporučuji . A navíc má hodně povedený design. Takže hodně štěstí.
-
- guru
Tak to je síla Přesně stejnou zkušenost mám se základní deskou ASUS pro Socket A (AMD Athlon etc.) s chipsetem nForce (nevím teď z hlavy přesné označení). Píská... Dokonce jsem ji jednou reklamoval (kvůli jinému problému...pískání bohužel není reklamovatelná vada), ale druhá deska (dali mi novou...díky známosti v obchodě) pískala stejně.
Zajímavé na tom je právě fakt, že když zapojím do USB Bluetooth adaptér, tak pískat přestane. Přitom myš ani klávesnice do USB na to vliv nemají. Jaký vliv má USB flashka jsem nezkoušel. Ještě zajímavější je také to, že když jsem vyměnil procesor Athlon Thunderbird za Athlon XP, tak pískání bylo slabší...
Zajímavé na tom je právě fakt, že když zapojím do USB Bluetooth adaptér, tak pískat přestane. Přitom myš ani klávesnice do USB na to vliv nemají. Jaký vliv má USB flashka jsem nezkoušel. Ještě zajímavější je také to, že když jsem vyměnil procesor Athlon Thunderbird za Athlon XP, tak pískání bylo slabší...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“