Compaq 6735b
Jeste bych mel doplnujici otazku, hledal jsem co jsem dostal k notasu, byly tam 4 DVD. asi to bude trapnej dotaz, ale nejak sem presne nepochopil, k cemu ktery je. Mohl by mi (a snad i ostatnim) to nekdo chytrejsi moc prosim. DIk
Nevim, jak sem nahrat fotku z tema DVD, tak jsem to dal na uloz.to.http://uloz.to/2232839/dvdf.jpg
Nevim, jak sem nahrat fotku z tema DVD, tak jsem to dal na uloz.to.http://uloz.to/2232839/dvdf.jpg
Když už jste na to narazili, tak bych se chtěl zeptat. Pokud provedu z těch médií downgrade na XP, zůstane mi na disku zachován ten skrytej oddíl s instalací Vist? Jde mi o možnost vrátit v krajním případě NB do úplně výchozího stavu po koupi. A ještě druhá otázka, při té instalaci XP bude pravděpodobně vyžadován product key, je toto číslo shodné s číslem uvedeným na nálepce k Vistě na spodní straně NB? Díky.
HP 6735b (KU211EA), AMD Turion64 X2 RM-70, 2GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 3200, 160GB HDD, 15.4" WXGA
Zdravím, mám 6735b v této konfiguraci [Link] a v poslední době mám problém s neustálým foukáním větráčku. Aď dělám co dělám tak větráček běží tak že to hodně ruší. Hlavně když jsem někde v tichém prostředí tak je nemožné ho používat. Mám ho cca rok. Zkoušel jsem ho profouknout stlačeným vzduchem a nepomohlo to. Teploty cca 60°C při normální práci díky tomu neustálému foukání stačí chladit. Dříve byli teploty mnohem vyžší (přesahovali i 80°C). Nějak vůbec nevím co s tím. Uvažuju o reklamaci. Dříve jsem o tom uvažoval kvůli přehřívání a teď kvůli hluku.
HP Compaq 6735b
15,4 WSXGA+, Win Vista Business
15,4 WSXGA+, Win Vista Business
Mám problém s HP Info Centrem - občas se mi samo od sebe začne spouštět pořád dokola ve stovkách kopií... po restartu je to většinou v pořádku.
Možná to je chyba těch dotykových tlačítek pod displayem, párkrát se mi stalo i to že třeba nešly "zmáčknout", nebo že se třeba u ovládání hlasitosti některé trvale zaplo a až do několika restartů mi pořád ztišovalo hudbu.
Nedá se to Info Centrum nějak trvale vypnout, zrušit, odinstalovat?
Možná to je chyba těch dotykových tlačítek pod displayem, párkrát se mi stalo i to že třeba nešly "zmáčknout", nebo že se třeba u ovládání hlasitosti některé trvale zaplo a až do několika restartů mi pořád ztišovalo hudbu.
Nedá se to Info Centrum nějak trvale vypnout, zrušit, odinstalovat?
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ten program můžeš normálně odebrat. Ale nejlepší řešení by byla asi reklamace, protože ty člačítka jim takhle občas zlobí. Už jsem se s tím taky setkal i během recenzování.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Ahoj. Mam stejnou konfiguraci jako Pavlonos (ZM-82, WSXGA+) a mimo zde jiz popisovane obecne trable me trapi spatne prehravani videa ze stream.cz.
Prehravani v okne 1:1 v prohlizeci je OK, ale kdyz tam pustim fullscreen, tak se to kouse a nestiha. Zkousel jsem Vista i XP, cista a vyladena (alespon si to myslim) instalace. youtube.cz jaks taks jede, ale stream.cz takhle zlobi (zjistil jsem to, kdyz jsem si chtel pustit Ano sefe).
Muzete mi to nekdo prosim na stejnem modelu zkusit? Treba
http://prima.stream.cz/category/215/374607/?autoplay=1
Na ostatni neduhy (treba spatne probouzeni z hibernace ve W7 RC1 (proto mam ted Vista), hlucnost, na pytel dotekova tlacitka) uz jsem si zvyknul, tohle mi znovu vyrazilo dech. Mozna mam i subjektivni dojem, ze grafika je proste pomala, prekreslovani okna napr. v TotalCmd je viditelne, na to jsem driv nebyl zvykly.
Do XP i Vista instaluju ovladace z www hp.
Diky otestovani a zpravu.
Prehravani v okne 1:1 v prohlizeci je OK, ale kdyz tam pustim fullscreen, tak se to kouse a nestiha. Zkousel jsem Vista i XP, cista a vyladena (alespon si to myslim) instalace. youtube.cz jaks taks jede, ale stream.cz takhle zlobi (zjistil jsem to, kdyz jsem si chtel pustit Ano sefe).
Muzete mi to nekdo prosim na stejnem modelu zkusit? Treba
http://prima.stream.cz/category/215/374607/?autoplay=1
Na ostatni neduhy (treba spatne probouzeni z hibernace ve W7 RC1 (proto mam ted Vista), hlucnost, na pytel dotekova tlacitka) uz jsem si zvyknul, tohle mi znovu vyrazilo dech. Mozna mam i subjektivni dojem, ze grafika je proste pomala, prekreslovani okna napr. v TotalCmd je viditelne, na to jsem driv nebyl zvykly.
Do XP i Vista instaluju ovladace z www hp.
Diky otestovani a zpravu.
Win 7
Čau, mám nainstalováný win 7. Nefunguje mi v něm (nebo aspoň netuěím jak pustit) bluetooth, nefujgují mi korektně vypínání hlasitosti pomocí dotykových tlačítek. Chtěl jsem se vás proto zeptat, jestli vydalo HP už nějaké ovladače nebo něco pro win 7 co by všechny tyhle problémy vyřeěilo. Dík moc
Prosím, chtěl bych se zeptat, vzhledem k tomu kolik rozličných komentářů tu k tomuto notebooku je, zda byste doporučovali abych si ho koupil, nebo ne? Mám ho na běžnou kancelářskou práci + cca 4 krát týdně přenášení. Moc dík za odpověď, nemohu se rozhodnout jaký typ koupit, tak by mi to moc pomohlo....
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“