Rozšíření záruky CarePack
Rozšíření záruky CarePack
Jak je to u HP s rozšířením záruky u Elitebooků? Zhruba rok mám standardní 3 letou záruku, ale chtěl bych si ji povýšit na NBD a možná i 4letou. Je to ještě vůbec po roce od koupě možné? Díky.
-
- občas něco napíše
care pack
jak poznám, jestli je dokoupený Pack mezinárodně uplatnitelný, prosím? nebo jsou mezinárodní všechny? chtěl jsem napsat přímo na HP, ale jde to jen pokud zadám s/n a p/n a ty zatím nemám (plánuju nákup HP z USA).
děkuju
jirrick: předchozí příspěvek se necituje
děkuju
jirrick: předchozí příspěvek se necituje
Pozná se to jednoduše, podle jeho popisu (musí tam být napsáno Global Coverage nebo International). Jediný problém je v tom, že v těch balíčcích mají neskutečný bordel a vyznat se v nich je snad nemožné.
Já mám na mém ntbku standardní 3-letou mezinárodní Off-site záruku a potom ještě doplňkovou 4-letou lokální On-site záruku. (existuje i globální NBD for Travellers, ale ta už je docela dost drahá)
Já mám na mém ntbku standardní 3-letou mezinárodní Off-site záruku a potom ještě doplňkovou 4-letou lokální On-site záruku. (existuje i globální NBD for Travellers, ale ta už je docela dost drahá)
-
- občas něco napíše
Jirrick píše:Pozná se to jednoduše, podle jeho popisu (musí tam být napsáno Global Coverage nebo International). Jediný problém je v tom, že v těch balíčcích mají neskutečný bordel a vyznat se v nich je snad nemožné.
Právě u žádného konfigurátoru jsem to vyloženě napsané neviděl, takže buď to standardně nejde v základu objednat nebo se má za to, že jsou mezinárodní automaticky (ale to určitě není pravda).
Dá se např. u HP nebo DELLu doobjednat záruka v ČR, když je koupený ntb jinde? Vyjde to dráž nebo stejně jako v zahraničí? Díky
-
- občas něco napíše
Jirrick píše: BTW proč ho chceš kupovat v US? IMHO se to už skoro nevyplatí - ceny je sice nižší, ale když se k tomu vezme doprava a clo, tak jsi na podobné ceně jako v ČR, nevíc musíš řešit problémy se zárukou.
Mám tam kontakt, nemusím to posílat a platit clo... Takže ta cena kterou zaplatím v US shopu je pro mě skoro konečná.
-
- občas něco napíše
mohl bys(te) mi poradit, kde dokoupit mezinárodní záruku a kterou zvolit? (stačí mi to nejlevnější, klidně jim to pošlu, nepotřebuju aby to dojeli ke mně opravit a druhý den to mít)
na webu HP to nemůžu vůbec najít a mezi kontakty mají jen podporu pro zákazníky (chce to p/n a s/n, které nemám) nebo servisní střediska.
na webu HP to nemůžu vůbec najít a mezi kontakty mají jen podporu pro zákazníky (chce to p/n a s/n, které nemám) nebo servisní střediska.
S tímhle nemám žádné zkušenosti, notebook jsem v Americe ještě nekupoval. Na webu HP jsem ale našel nějaký vyhledávač CarePacků, tak ten by ti mohl pomoci. http://h20559.www2.hp.com/portal/site/c ... cachetoken
Taky by se hodilo zmínit jaký notebook to má být, protože consumer a business notebooky mají (alespoň v ČR) odlišný servis.
Taky by se hodilo zmínit jaký notebook to má být, protože consumer a business notebooky mají (alespoň v ČR) odlišný servis.
-
- občas něco napíše
care pack
multimediální (consumer) - "paviján".
Už jsem našel i mailovou adresu na HP Care packs ČR, tak snad pomůžou.
Už jsem našel i mailovou adresu na HP Care packs ČR, tak snad pomůžou.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“