Problém s HP
Problém s HP
Zdravím,mám notebook hp g6series .Je esi 3 měsíce nově kupovaný a mám následující problém: občas když ho chci vypnout ta kse vypne a hned zapne (restartuje) msíto toho aby se vypnul a zůstal vyplý.Při normální situaci se vypne do pár sekund.A už se mi snad třikrát stalo že hodil modrou obrazovku... Nedělá to nikterak často,ale neví mco s tím může být,je čistý,nainstalovány jenom základní věci.Kdyby někdo věděl děkuju za každou radu.
-
- občas něco napíše
pro Jirrick
Zeptej se mě prosím tka abych to pochopil,nejsem v tom zběhlý ...
Pises ze cisty system ... po 3mesacnom pouzivani ten system uz cisty byt nemoze aj ked si instaloval len zakladne veci, staci ze sa stym beha na internet .
Odzalohuj si dokumenty atd., po zapnuti pocitaca na logu HP stlacaj na klavesnici F11 pokial sa nezobrazi ze bootuje Recovery alebo nezacne nacitavat recovery, tam potom zvolis obnovenie systemu - ale nie obnovenie systemu microsoft ale to druhe kde je napisane iba obnovenie systemu, a tam potom zvolis ze chces pokracovat bez zalohovania udajov a len ides dalej a dalej, a on sformatuje disk a nainstaluje nanovo windowsy .
Odzalohuj si dokumenty atd., po zapnuti pocitaca na logu HP stlacaj na klavesnici F11 pokial sa nezobrazi ze bootuje Recovery alebo nezacne nacitavat recovery, tam potom zvolis obnovenie systemu - ale nie obnovenie systemu microsoft ale to druhe kde je napisane iba obnovenie systemu, a tam potom zvolis ze chces pokracovat bez zalohovania udajov a len ides dalej a dalej, a on sformatuje disk a nainstaluje nanovo windowsy .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“