Problém s HP

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
RIX
občas něco napíše

Problém s HP

Příspěvekod RIX » 19 říj 2011 19:15

Zdravím,mám notebook hp g6series .Je esi 3 měsíce nově kupovaný a mám následující problém: občas když ho chci vypnout ta kse vypne a hned zapne (restartuje) msíto toho aby se vypnul a zůstal vyplý.Při normální situaci se vypne do pár sekund.A už se mi snad třikrát stalo že hodil modrou obrazovku... Nedělá to nikterak často,ale neví mco s tím může být,je čistý,nainstalovány jenom základní věci.Kdyby někdo věděl děkuju za každou radu.

Jandaskunk
občas něco napíše

Příspěvekod Jandaskunk » 19 říj 2011 20:24

Osobně bych to viděl na reklamaci...pokud tu modrou smrt nezpůsobuje nějaký nekompatibilní ovladač...

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 19 říj 2011 20:27

Jak čistý ten systém je? Je to opravdu čistý systém (např. retail) nebo to je systém z recovery partiitony?

Každopádně zazálohuj data, ještě jednou přeinstaluj Windowsy (ze skrytého oddílu na disku - Recovery - F11 po startu) a pokud to nevyřeší problém, tak reklamace.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

RIX
občas něco napíše

pro Jirrick

Příspěvekod RIX » 19 říj 2011 22:34

Zeptej se mě prosím tka abych to pochopil,nejsem v tom zběhlý ...

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 19 říj 2011 23:02

Pises ze cisty system ... po 3mesacnom pouzivani ten system uz cisty byt nemoze aj ked si instaloval len zakladne veci, staci ze sa stym beha na internet .
Odzalohuj si dokumenty atd., po zapnuti pocitaca na logu HP stlacaj na klavesnici F11 pokial sa nezobrazi ze bootuje Recovery alebo nezacne nacitavat recovery, tam potom zvolis obnovenie systemu - ale nie obnovenie systemu microsoft ale to druhe kde je napisane iba obnovenie systemu, a tam potom zvolis ze chces pokracovat bez zalohovania udajov a len ides dalej a dalej, a on sformatuje disk a nainstaluje nanovo windowsy .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“