Problém s Compaq 6720s
Problém s Compaq 6720s
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli jste se někdo nesetkali s tímto problémem.
NB HP Compaq 6720s má občas problémy se síťovou kartou, která se někdy sama odpojí, napíše že nemá dostatek prostředků a automaticky se odpojí..
Další problém že ve správci zařízení mám otazníky s vykřičníky u zařízení: Zařízení typu modem na sběrnici High Definition Audio ..a také jedno neznámé zařízení..vyzkoušel jsem snad všechny drivery z webu HP k tomuhle NB a problém nevyřešen..
chtěl jsem se zeptat jestli jste se někdo nesetkali s tímto problémem.
NB HP Compaq 6720s má občas problémy se síťovou kartou, která se někdy sama odpojí, napíše že nemá dostatek prostředků a automaticky se odpojí..
Další problém že ve správci zařízení mám otazníky s vykřičníky u zařízení: Zařízení typu modem na sběrnici High Definition Audio ..a také jedno neznámé zařízení..vyzkoušel jsem snad všechny drivery z webu HP k tomuhle NB a problém nevyřešen..
-
- píše často
Co používáš za operační systém? Někde (dokonce jo snad i tu na fóru) se psalo, že pod Win XP dělá síťovka problémy, řeší to nejnovější BIOS F.07... k HD Audiu - nejdřív je potřeba nainstalovat Microsoft UAA Driver a pak teprve ovladač zvukovky, to by mělo vyřešit problém s modemem... pokud ne, ve Správci zařízení aktualizuj ovladače toho zařízení, kde máš otazník/vykřičník, melo by si to samo natahat ovladače...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s
-
- píše často
Ještě mě napadá zjistit třeba přes Everest co to je za modem a pokud to bude stejnej jako v jinejch modelech ntb, tak stáhnout z HP ovladač pro model kterej používá ten modem a ten nainstalit... já mam 6715b a v něm je Agere Systems HDA modem, tak pokud máš stejnej, zkus stáhnout XP driver pro 6715b, třeba to bude fungovat...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Neznámé zařízení ve správci zařízení v mém případě opravil ovladač HP Quick Lauch Buttons. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1093
protože mé téma bylo locklé, píšu dotaz zde:
hp 6720s:
taky má vaše klávesnice u šipek takovou vuli? když pišu tak to klepe o šasy, je to docela nepřijemné..
nevíte někdo jeslti nejde klávesnice nějak jednoduše vyndat, že bych to podložil papirem? zespod sem koukal že jsou na klavesnici 2 šroubky ale pořád drží, tak nevím zda je nějak nacvaklá..
jinak na mě tento model působí výborně, pouez tento nedostatek mi malinko vadí
hp 6720s:
taky má vaše klávesnice u šipek takovou vuli? když pišu tak to klepe o šasy, je to docela nepřijemné..
nevíte někdo jeslti nejde klávesnice nějak jednoduše vyndat, že bych to podložil papirem? zespod sem koukal že jsou na klavesnici 2 šroubky ale pořád drží, tak nevím zda je nějak nacvaklá..
jinak na mě tento model působí výborně, pouez tento nedostatek mi malinko vadí
Cus all
Mám problém se síťovkou na COMPAQ 6720s OS: windows XP prof sp2
Nainstaloval jsem Windows a Ovladače z Webu HP síťovka se normálně našla ale když jsem na ní napojil kabel tak se na ní ukázal vykřičník a síť nefunguje. Updatoval jsem tedy Bios notebooku na nejnovější dle rady tady na fóru a teď je síťovka pořád jako "neznámé" zařízení?! Ovladače s webu HP nechce přijmout, ovladače přímo od Intelu (ten multi pakl s 90Mb ovladačů) taky ne.
Co Teď?
PS: nemůžu nainstalovat taky modem - tam jsem nesehnal ovladače.
Díky za rady.
Mám problém se síťovkou na COMPAQ 6720s OS: windows XP prof sp2
Nainstaloval jsem Windows a Ovladače z Webu HP síťovka se normálně našla ale když jsem na ní napojil kabel tak se na ní ukázal vykřičník a síť nefunguje. Updatoval jsem tedy Bios notebooku na nejnovější dle rady tady na fóru a teď je síťovka pořád jako "neznámé" zařízení?! Ovladače s webu HP nechce přijmout, ovladače přímo od Intelu (ten multi pakl s 90Mb ovladačů) taky ne.
Co Teď?
PS: nemůžu nainstalovat taky modem - tam jsem nesehnal ovladače.
Díky za rady.
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál
2: Asus Z50X
polo píše:Co sa tyka tych ovladacov musis si tam nainstalovat najpr. hotfixi-HP esentiel system update for win. XP include SP2...
Díky ale nemůžu najít odkaz na jejich stažení?! Googloval jsem jak o život ale asi jsem levej Nevíš kde by se daly sosnout? Děkuji.
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“