Problém s Compaq 6720s
Problém s Compaq 6720s
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli jste se někdo nesetkali s tímto problémem.
NB HP Compaq 6720s má občas problémy se síťovou kartou, která se někdy sama odpojí, napíše že nemá dostatek prostředků a automaticky se odpojí..
Další problém že ve správci zařízení mám otazníky s vykřičníky u zařízení: Zařízení typu modem na sběrnici High Definition Audio ..a také jedno neznámé zařízení..vyzkoušel jsem snad všechny drivery z webu HP k tomuhle NB a problém nevyřešen..
chtěl jsem se zeptat jestli jste se někdo nesetkali s tímto problémem.
NB HP Compaq 6720s má občas problémy se síťovou kartou, která se někdy sama odpojí, napíše že nemá dostatek prostředků a automaticky se odpojí..
Další problém že ve správci zařízení mám otazníky s vykřičníky u zařízení: Zařízení typu modem na sběrnici High Definition Audio ..a také jedno neznámé zařízení..vyzkoušel jsem snad všechny drivery z webu HP k tomuhle NB a problém nevyřešen..
-
Senik
- píše často
Co používáš za operační systém? Někde (dokonce jo snad i tu na fóru) se psalo, že pod Win XP dělá síťovka problémy, řeší to nejnovější BIOS F.07... k HD Audiu - nejdřív je potřeba nainstalovat Microsoft UAA Driver a pak teprve ovladač zvukovky, to by mělo vyřešit problém s modemem... pokud ne, ve Správci zařízení aktualizuj ovladače toho zařízení, kde máš otazník/vykřičník, melo by si to samo natahat ovladače...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s
-
Senik
- píše často
Ještě mě napadá zjistit třeba přes Everest co to je za modem a pokud to bude stejnej jako v jinejch modelech ntb, tak stáhnout z HP ovladač pro model kterej používá ten modem a ten nainstalit... já mam 6715b a v něm je Agere Systems HDA modem, tak pokud máš stejnej, zkus stáhnout XP driver pro 6715b, třeba to bude fungovat...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Neznámé zařízení ve správci zařízení v mém případě opravil ovladač HP Quick Lauch Buttons. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1093
-
CeCo
protože mé téma bylo locklé, píšu dotaz zde:
hp 6720s:
taky má vaše klávesnice u šipek takovou vuli? když pišu tak to klepe o šasy, je to docela nepřijemné..
nevíte někdo jeslti nejde klávesnice nějak jednoduše vyndat, že bych to podložil papirem? zespod sem koukal že jsou na klavesnici 2 šroubky ale pořád drží, tak nevím zda je nějak nacvaklá..
jinak na mě tento model působí výborně, pouez tento nedostatek mi malinko vadí
hp 6720s:
taky má vaše klávesnice u šipek takovou vuli? když pišu tak to klepe o šasy, je to docela nepřijemné..
nevíte někdo jeslti nejde klávesnice nějak jednoduše vyndat, že bych to podložil papirem? zespod sem koukal že jsou na klavesnici 2 šroubky ale pořád drží, tak nevím zda je nějak nacvaklá..
jinak na mě tento model působí výborně, pouez tento nedostatek mi malinko vadí
-
polo
Cus all
Mám problém se síťovkou na COMPAQ 6720s OS: windows XP prof sp2
Nainstaloval jsem Windows a Ovladače z Webu HP síťovka se normálně našla ale když jsem na ní napojil kabel tak se na ní ukázal vykřičník a síť nefunguje. Updatoval jsem tedy Bios notebooku na nejnovější dle rady tady na fóru a teď je síťovka pořád jako "neznámé" zařízení?! Ovladače s webu HP nechce přijmout, ovladače přímo od Intelu (ten multi pakl s 90Mb ovladačů) taky ne.
Co Teď?
PS: nemůžu nainstalovat taky modem - tam jsem nesehnal ovladače.
Díky za rady.
Mám problém se síťovkou na COMPAQ 6720s OS: windows XP prof sp2
Nainstaloval jsem Windows a Ovladače z Webu HP síťovka se normálně našla ale když jsem na ní napojil kabel tak se na ní ukázal vykřičník a síť nefunguje. Updatoval jsem tedy Bios notebooku na nejnovější dle rady tady na fóru a teď je síťovka pořád jako "neznámé" zařízení?! Ovladače s webu HP nechce přijmout, ovladače přímo od Intelu (ten multi pakl s 90Mb ovladačů) taky ne.
Co Teď?
PS: nemůžu nainstalovat taky modem - tam jsem nesehnal ovladače.
Díky za rady.
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál
2: Asus Z50X
-
polo
polo píše:Co sa tyka tych ovladacov musis si tam nainstalovat najpr. hotfixi-HP esentiel system update for win. XP include SP2...
Díky ale nemůžu najít odkaz na jejich stažení?! Googloval jsem jak o život ale asi jsem levej
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál 
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“