Komponenty u vyrobcov splnaju nejake vopred dane specifikacie, ktore sa nemenia. Hocico navyse (napr. lepsie pozorovacie uhly, kolmy zapis a pod) pridu skor s casom - napr. sa vyvinie lacnejsi postup na vyrobu lepsich displejov a pod... Kedze sa to vsak tazko da odlisit a kvoli systemu JIT maju viacerych dodavatelov (z ktorych nie vsetci maju "bonus"), tak daju len zakladne parametre. Takze to nezalezi od Madarov, ani od Taiwancov - proste je to fakt s milion faktormi.
HP uz nejaky ten mesiac ma tzv. TopConfig - vybrane modely notasov (nc6400, nx6325, nc8430 a nc6320) si mozes nakonfigurovat (v ramci ponukanych moznosti), potom to poskladaju (pre strednu a vychodnu Europu v spominanom Madarsku). Niekedy je to lacnejsie, niekedy drahsie - zalezi od momentalneho stavu trhu, zasob a obchodnej strategie HP. Ja to celkom vyuzivam, napr. kvoli 7200 ot. diskom, ked nechem silny procak ale ostatne silne chcem a pod.
Ano, strihat video. Su taki freaks...
A nazivo - to bude trosku problem. Tri su u kamaratov, jeden je u brata (ktory je mimo), jeden u pani z jedneho ministerstva... Ale na
www.techsupport.sk som spisal par slov o nom, tak si to pozri...
Je mozne, ze to bol panel LG - tie niekedy maju dolny riadok kapanek svetlejsi. Na druhej strane maju Quanty trosku viditelnu tu antiglare foliu...
Ale ber to ako nazor cloveka, ktory uz vystriedal viac nc8430 a na jednej z nich uz 3 displeje (mam CarePack, tak prehanam technikov za kazdu hovadinu, co sa mi nepaci

), ostatni si vobec nevsimli nejake rozdiely medzi Quantou a LG. A pravdu povediac, je to aj napriek bugom jeden z tych naj notasov, ktore som mal doteraz v rukach - slusny vykon v slusnom sasi, stabilny a celkom schopny servis.
C