Zdravím všechny,
po roce se mi u tohoto NB zhruba v polovině displeje udělal svislý bílý pruh cca 2cm široký. Zaslal jsem ho do autorizovaného servisu (prodejce od toho dal ruce pryč, že je to záležitost autorizovaného servisu) . Autorizovaný servis určil jako viníka závady vadnou baterii a tedy na tu se nevztahuje záruka tak, že platit. Je moje podezření ,že je to hovadina správné ?? ..nějak nevím proč by vadná baterka (když s ní nejsou vůbec žádné problémy ani s výdrží) měla ovlivňovat pouze řadič displeje když NB jede absolutně bez problémů ...
Díky za reakce
Martin
Problem HP Pavilion dv6-2132ec
To nějak nechápu. To jako, že vadná baterie způsobila poškození displeje, nebo, že si máš koupit novou baterku a bude vše OK?
Jinak pokud si to nekupoval na IČ, tak tě prodejce poslat do háje nemůže, reklamaco zkrátka převzít musí.
Jinak pokud měla baterie výrobní vadu, která způsobila poškození notebooku, tak v tom se záruka vztahuje i na baterku.
Jinak pokud si to nekupoval na IČ, tak tě prodejce poslat do háje nemůže, reklamaco zkrátka převzít musí.
Jinak pokud měla baterie výrobní vadu, která způsobila poškození notebooku, tak v tom se záruka vztahuje i na baterku.
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
Tak v tom případě bych řek, ať donesou novou baterku, předemnou ji vloží do notebooku a předvedou jak pruh zmizel.
Edit: krome toho, notebook prece musi fungovat i bez baterie kdyz je v zasuvce.
Edit: krome toho, notebook prece musi fungovat i bez baterie kdyz je v zasuvce.
Naposledy upravil(a) Nyny dne 23 zář 2011 21:17, celkem upraveno 1 x.
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“