Nefungují internetové prohlížeče
tak to je opravdu divné...
známé na Toshibě ty stránky prý "skáčou", ale nevím jedu tam až za týden, tak uvidím, každopádně má ode mě slíbený reinstal Visty... a zákaz instalace LimeWire apod. šajzů...
známé na Toshibě ty stránky prý "skáčou", ale nevím jedu tam až za týden, tak uvidím, každopádně má ode mě slíbený reinstal Visty... a zákaz instalace LimeWire apod. šajzů...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Uznávám že to do týhle kategorie úplně nesedí, ale jinam se to hodí podle mě ještě míň.
Potřeboval bych asi pomoc s tím nastavením, moc se v tom nevyznám. Základní nabídka nastavení routeru vypadá takto:
To co jsi psal jsem tam myslim nikde nenašel.
Potřeboval bych asi pomoc s tím nastavením, moc se v tom nevyznám. Základní nabídka nastavení routeru vypadá takto:
Kód: Vybrat vše
http://chuj.kbx.cz/kovi/temp/routersett.png
To co jsi psal jsem tam myslim nikde nenašel.
Manuál nepomohl.
Ale dostalo se mi z jiných zdrojů dalších pár rad:
Odinstaloval jsem starší verze javy (měl jsem tu 3 různé) a možná to bude tím, že se mi nespouští, případně že se zastaví nějáká služba.
Nevíte, která by to mohla mít na svědomí?
Pomohlo by, poslat sem výpis 4 chyb z event logu, které se potom vždy objeví?
Ale dostalo se mi z jiných zdrojů dalších pár rad:
Odinstaloval jsem starší verze javy (měl jsem tu 3 různé) a možná to bude tím, že se mi nespouští, případně že se zastaví nějáká služba.
Nevíte, která by to mohla mít na svědomí?
Pomohlo by, poslat sem výpis 4 chyb z event logu, které se potom vždy objeví?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“