Nefungují internetové prohlížeče
-
cisbes
- občas něco napíše
-
mivlak
- guru
tak to je opravdu divné...
známé na Toshibě ty stránky prý "skáčou", ale nevím jedu tam až za týden, tak uvidím, každopádně má ode mě slíbený reinstal Visty... a zákaz instalace LimeWire apod. šajzů...
známé na Toshibě ty stránky prý "skáčou", ale nevím jedu tam až za týden, tak uvidím, každopádně má ode mě slíbený reinstal Visty... a zákaz instalace LimeWire apod. šajzů...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
centos
- guru
-
Dekxster
-
Winfield
- občas něco napíše
-
Dekxster
Uznávám že to do týhle kategorie úplně nesedí, ale jinam se to hodí podle mě ještě míň.
Potřeboval bych asi pomoc s tím nastavením, moc se v tom nevyznám. Základní nabídka nastavení routeru vypadá takto:
To co jsi psal jsem tam myslim nikde nenašel.
Potřeboval bych asi pomoc s tím nastavením, moc se v tom nevyznám. Základní nabídka nastavení routeru vypadá takto:
Kód: Vybrat vše
https://chuj.kbx.cz/kovi/temp/routersett.pngTo co jsi psal jsem tam myslim nikde nenašel.
-
centos
- guru
-
Winfield
- občas něco napíše
-
Dekxster
Manuál nepomohl.
Ale dostalo se mi z jiných zdrojů dalších pár rad:
Odinstaloval jsem starší verze javy (měl jsem tu 3 různé) a možná to bude tím, že se mi nespouští, případně že se zastaví nějáká služba.
Nevíte, která by to mohla mít na svědomí?
Pomohlo by, poslat sem výpis 4 chyb z event logu, které se potom vždy objeví?
Ale dostalo se mi z jiných zdrojů dalších pár rad:
Odinstaloval jsem starší verze javy (měl jsem tu 3 různé) a možná to bude tím, že se mi nespouští, případně že se zastaví nějáká služba.
Nevíte, která by to mohla mít na svědomí?
Pomohlo by, poslat sem výpis 4 chyb z event logu, které se potom vždy objeví?