Thinkpad R400/R500 seria
-
- Moderátor
Zdravim, mám ThinkPad R400 (NN9E4MC) 3měsíce a mám problém, když běží na baterii a zatížím ho nějakým videem tak mi přes monitor začnou lítat pruhy vždy na 1s a někdy se ustálej ve 2cm šířce monitoru nad lištou (to už se opravdu neda vidržet). Vyzkoušel jsem už všechny OS od Micro..(kde se jen občas objevili) ,ale jen v 7 se objevují pokaždý když spustím video a nebo cokoli co trochu zatíží grafiku z baterie. Jen na Linuxu mi to nedělá:) nebo (jsem si toho nevšml). Jediný co mě napadá je zakoupení záruky a porada se servisem a při nejhorším výměna desky. Ale je možný že to jen displayem, opravdu nevím. Jinak vše ostatní pracuje na jedničku. Poraď tě prosím čim by to mohlo bejt ???
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle vypada jasne na ovladace protoze pokud to pod linuxem bezi normalne tak je HW okscorpion_rs píše:Zdravim, mám ThinkPad R400 (NN9E4MC) 3měsíce a mám problém, když běží na baterii a zatížím ho nějakým videem tak mi přes monitor začnou lítat pruhy vždy na 1s a někdy se ustálej ve 2cm šířce monitoru nad lištou (to už se opravdu neda vidržet). Vyzkoušel jsem už všechny OS od Micro..(kde se jen občas objevili) ,ale jen v 7 se objevují pokaždý když spustím video a nebo cokoli co trochu zatíží grafiku z baterie. Jen na Linuxu mi to nedělá:) nebo (jsem si toho nevšml). Jediný co mě napadá je zakoupení záruky a porada se servisem a při nejhorším výměna desky. Ale je možný že to jen displayem, opravdu nevím. Jinak vše ostatní pracuje na jedničku. Poraď tě prosím čim by to mohlo bejt ???
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
fungovat by to melo. vliv to bude mit stejny jako kdyz si vygooglujes jaky vliv ma readyboost odpovidajici rychlosti
No googlit asi umi kazdy, hadam se mystikp pta na zkusenosti s lenovem r400/500 a readboostem pod win7. Ja mam na svem R500 Visty a nic takoveho jsem jeste nezkousel, ale na druhou stranu me to ani nelaka to zkusit. Spis si tam opet dam ubuntu, jak jsem mel pred havarii disku.
MacBook Pro 15"
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
Caute, presekol som si kabel na nabijacke nefunguje mi, ma to zmysel davat do reklamacie? potrebujem to vedel, lebo inak si to svojpomocne opravim dakujem
LENOVO Edge e520 - momentalne
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania
Damianus píše:tak tohle vypada jasne na ovladace protoze pokud to pod linuxem bezi normalne tak je HW okscorpion_rs píše:Zdravim, mám ThinkPad R400 (NN9E4MC) 3měsíce a mám problém, když běží na baterii a zatížím ho nějakým videem tak mi přes monitor začnou lítat pruhy vždy na 1s a někdy se ustálej ve 2cm šířce monitoru nad lištou (to už se opravdu neda vidržet). Vyzkoušel jsem už všechny OS od Micro..(kde se jen občas objevili) ,ale jen v 7 se objevují pokaždý když spustím video a nebo cokoli co trochu zatíží grafiku z baterie. Jen na Linuxu mi to nedělá:) nebo (jsem si toho nevšml). Jediný co mě napadá je zakoupení záruky a porada se servisem a při nejhorším výměna desky. Ale je možný že to jen displayem, opravdu nevím. Jinak vše ostatní pracuje na jedničku. Poraď tě prosím čim by to mohlo bejt ???
Ahoj, jak si říkal že to bude ovladačema, tak jsem se podíval na oficiální stránky Lenova a stáhnul jsem nejnovější. Potom jsem zjistil že jsou starý a v notebooku mám o něco novější, ale přesto jsem je nainstaloval. Skončilo to tolálním rozhozením všeho co s grafikou souvisí a nešlo to vrátit zpět - tak jsem přeinstaloval OS a vrátil původní ovladače. A připravuju si Linux a doufám že to je jen zmršenýma ovladačema.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
mno to tak vypada ze tam nebude neco cele v poradku kdyz to dopadlo takto... Ale jak rikam HW to byt nemuze pokud to na linuxu bezi tak zakopany pes bude jinde. Verim ze ty ovladace
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“