Mohli by ste mi poradit?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
tak tohle vypada jasne na ovladacescorpion_rs píše:Zdravim, mám ThinkPad R400 (NN9E4MC) 3měsíce a mám problém, když běží na baterii a zatížím ho nějakým videem tak mi přes monitor začnou lítat pruhy vždy na 1s a někdy se ustálej ve 2cm šířce monitoru nad lištou (to už se opravdu neda vidržet). Vyzkoušel jsem už všechny OS od Micro..(kde se jen občas objevili) ,ale jen v 7 se objevují pokaždý když spustím video a nebo cokoli co trochu zatíží grafiku z baterie. Jen na Linuxu mi to nedělá:) nebo (jsem si toho nevšml). Jediný co mě napadá je zakoupení záruky a porada se servisem a při nejhorším výměna desky. Ale je možný že to jen displayem, opravdu nevím. Jinak vše ostatní pracuje na jedničku. Poraď tě prosím čim by to mohlo bejt ???
Damianus píše:tak tohle vypada jasne na ovladacescorpion_rs píše:Zdravim, mám ThinkPad R400 (NN9E4MC) 3měsíce a mám problém, když běží na baterii a zatížím ho nějakým videem tak mi přes monitor začnou lítat pruhy vždy na 1s a někdy se ustálej ve 2cm šířce monitoru nad lištou (to už se opravdu neda vidržet). Vyzkoušel jsem už všechny OS od Micro..(kde se jen občas objevili) ,ale jen v 7 se objevují pokaždý když spustím video a nebo cokoli co trochu zatíží grafiku z baterie. Jen na Linuxu mi to nedělá:) nebo (jsem si toho nevšml). Jediný co mě napadá je zakoupení záruky a porada se servisem a při nejhorším výměna desky. Ale je možný že to jen displayem, opravdu nevím. Jinak vše ostatní pracuje na jedničku. Poraď tě prosím čim by to mohlo bejt ???protoze pokud to pod linuxem bezi normalne tak je HW ok
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů