![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Lenovo Y560 s 3D
tak neska som si objednaval tento notas s procesorom i7 ale povedali mi ze tie sa ztiahli z predaja koli prehrievaniu tak som povedal ze ok tak zoberem s i5 naco mi tiez povedal ze dokonca aj s i5 sa stiahli z predaja ze sa tiez prehrievali tak som nakoniec zobral s i3 370m. Nakoniec som aj usetril a rozdiel medzi i5 430m a i3 370m neni skoro ziadny. Inak ako si aj ty pisal ze 90stupnov mal procak tak to je ozaj sialene ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
no jako mi to zas tak silene neprijde hned vedle me sedi kamos s MSI ve stejne konfiguraci(krom grafiky) a teploty procaku ma 90 a vys pri hrani a jak sem dneska zkousel na jeho notasu hrat tak po 3 hodinach uz sem nemoh hrat protoze oblast okolo touchpadu tak palila ze jsem myslel ze mi shori ruce a on mi rekl ze to je uplne normalni
nexus94 píše:no jako mi to zas tak silene neprijde hned vedle me sedi kamos s MSI ve stejne konfiguraci(krom grafiky) a teploty procaku ma 90 a vys pri hrani a jak sem dneska zkousel na jeho notasu hrat tak po 3 hodinach uz sem nemoh hrat protoze oblast okolo touchpadu tak palila ze jsem myslel ze mi shori ruce a on mi rekl ze to je uplne normalni
To s tym touchpadom... Tak to je maso... Radiator
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Na nete pisu, ze uz 60tkove teploty su na hrane... A 90tkove teploty su extrem
Ja mam na svojom i3 pri hrani 50tkove a 60tkove teploty.
Pouzivam Zalman NC-2000 ( http://www.alza.sk/hlinikova-chladici-p ... d85363.htm ) a nemozem povedat zle slovo na nu.
ma obycajna y560 3d ? ? ?
napr : http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-y560-d187321.htm
ma standardne tych 120hz ?
je v dodavke s okuliarmi ?
ak okuliare niesu v dodavke , daju sa kupit ? ak hej , ake su to ? ? ?
dakujem za odpoved .
napr : http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-y560-d187321.htm
ma standardne tych 120hz ?
je v dodavke s okuliarmi ?
ak okuliare niesu v dodavke , daju sa kupit ? ak hej , ake su to ? ? ?
dakujem za odpoved .
kdyby sis procetl cele toto vlakno ikdyz je mi jasne ze se ti nechce tak bys vedel ze u nas ani na slovensku se oficialne Y560 s 3D displejem neprodava neofiko bys mozna sehnal ale to nevim jiste a jak je reseny displej nevim ale staci aby ses podival na stranky lenova a nastavil si treba USA a tam to je popsane a je to verze Y560d
Potreboval by som poradit s jednou vecou a to, ako mam rozdelit disk na 2 casti? ( nejaky program na to )
1) Ked ten disk rozdelim na 2 casti, stratim vsetko co na nom mam doteraz? Pokial ano tak ak teraz spravim recovery toho disku tak to potom mozem nahrat?
EDIT: Napadlo ma teraz, ci by som mohol pouzit ako druhy disk, ktory tam je pod nazvom lenovo v ktorom su drivery? Pozival by som to na obrazky a na hudbu len
1) Ked ten disk rozdelim na 2 casti, stratim vsetko co na nom mam doteraz? Pokial ano tak ak teraz spravim recovery toho disku tak to potom mozem nahrat?
EDIT: Napadlo ma teraz, ci by som mohol pouzit ako druhy disk, ktory tam je pod nazvom lenovo v ktorom su drivery? Pozival by som to na obrazky a na hudbu len
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“