Lenovo Y560 s 3D
tak neska som si objednaval tento notas s procesorom i7 ale povedali mi ze tie sa ztiahli z predaja koli prehrievaniu tak som povedal ze ok tak zoberem s i5 naco mi tiez povedal ze dokonca aj s i5 sa stiahli z predaja ze sa tiez prehrievali tak som nakoniec zobral s i3 370m. Nakoniec som aj usetril a rozdiel medzi i5 430m a i3 370m neni skoro ziadny. Inak ako si aj ty pisal ze 90stupnov mal procak tak to je ozaj sialene
no jako mi to zas tak silene neprijde hned vedle me sedi kamos s MSI ve stejne konfiguraci(krom grafiky) a teploty procaku ma 90 a vys pri hrani a jak sem dneska zkousel na jeho notasu hrat tak po 3 hodinach uz sem nemoh hrat protoze oblast okolo touchpadu tak palila ze jsem myslel ze mi shori ruce a on mi rekl ze to je uplne normalni
nexus94 píše:no jako mi to zas tak silene neprijde hned vedle me sedi kamos s MSI ve stejne konfiguraci(krom grafiky) a teploty procaku ma 90 a vys pri hrani a jak sem dneska zkousel na jeho notasu hrat tak po 3 hodinach uz sem nemoh hrat protoze oblast okolo touchpadu tak palila ze jsem myslel ze mi shori ruce a on mi rekl ze to je uplne normalni
To s tym touchpadom... Tak to je maso... Radiator
Na nete pisu, ze uz 60tkove teploty su na hrane... A 90tkove teploty su extrem
Ja mam na svojom i3 pri hrani 50tkove a 60tkove teploty.
Pouzivam Zalman NC-2000 ( http://www.alza.sk/hlinikova-chladici-p ... d85363.htm ) a nemozem povedat zle slovo na nu.
ma obycajna y560 3d ? ? ?
napr : http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-y560-d187321.htm
ma standardne tych 120hz ?
je v dodavke s okuliarmi ?
ak okuliare niesu v dodavke , daju sa kupit ? ak hej , ake su to ? ? ?
dakujem za odpoved .
napr : http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-y560-d187321.htm
ma standardne tych 120hz ?
je v dodavke s okuliarmi ?
ak okuliare niesu v dodavke , daju sa kupit ? ak hej , ake su to ? ? ?
dakujem za odpoved .
kdyby sis procetl cele toto vlakno ikdyz je mi jasne ze se ti nechce tak bys vedel ze u nas ani na slovensku se oficialne Y560 s 3D displejem neprodava neofiko bys mozna sehnal ale to nevim jiste a jak je reseny displej nevim ale staci aby ses podival na stranky lenova a nastavil si treba USA a tam to je popsane a je to verze Y560d
Potreboval by som poradit s jednou vecou a to, ako mam rozdelit disk na 2 casti? ( nejaky program na to )
1) Ked ten disk rozdelim na 2 casti, stratim vsetko co na nom mam doteraz? Pokial ano tak ak teraz spravim recovery toho disku tak to potom mozem nahrat?
EDIT: Napadlo ma teraz, ci by som mohol pouzit ako druhy disk, ktory tam je pod nazvom lenovo v ktorom su drivery? Pozival by som to na obrazky a na hudbu len
1) Ked ten disk rozdelim na 2 casti, stratim vsetko co na nom mam doteraz? Pokial ano tak ak teraz spravim recovery toho disku tak to potom mozem nahrat?
EDIT: Napadlo ma teraz, ci by som mohol pouzit ako druhy disk, ktory tam je pod nazvom lenovo v ktorom su drivery? Pozival by som to na obrazky a na hudbu len
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“