Příspěvekod Kamylko » 23 črc 2013 20:11
zdravim, vlastnim tento NB, cca uz 4 mesiace, nejake vady som zatial nepostrehol, akurat nedavno, tyzden-dva nazad som si nahodne vsimol, ze som nemal spusteny ziadny program, proste som bol len na ploche a odbehol som si mozno na 3min, a ked som sa vratil, nb bol v rezime spanku, tak som sa isiel pozriet do nastavenia napajania a tam mam pri rezime spanku nastavene nikdy, ako pri napajani cez adapter ci baterku. Zaujimave je, ze ked mam nejaku hru, napr WoW zhodene dole na liste a som na ploche, tak mozem odist aj na pol hodku a vypne sa iba monitor, co je aj nastavene 10/15min, ale ked nemam nic, ale len prehliadac, tak vzdy sa to hodi do spanku po 2-3min nicnerobenia, nejake rady ? ci co by to mohlo sposobovat? este napisem, ze nb mam zapnuty stale cez adapter. Este by som sa chcel spytat, aky rozdiel je pre mna v praxi nastavenie baterky v energy managmente: maximalna zivotnost baterie a optimalizovany stav baterie, resp. ktore je dobre mat nastavene, ked idem cez adapter. Diky za odpovede, pripadne rady