Merlin_CZ: baterii jsem ještě nikdy na 0% nedostal, udržuju ji na 60% - téměř nikdy (tak jednou za 14 dni jedu bez zdroje a to tak max. 2 hod) nejsem bez zásuvky, dělá to vždy po "vypnutí" ze "spánku a hibernace" problém není - v nastavení schématu jsem zaručeně nic neměnil - zatím to spojuji s instalací 320.18 nVidia ovladači, protože jiné jsem neměnil - sere mi to roman2277: no nový BIOS určitě namám - ani nevím, jestli je... posílám ti zararovanou komplet složku, z které to spouštím -
pro ostatní zájemce celá složka, včetně nvidiainspectoru, z které mi funguje OC na 1155/2554 u ovladačů 314.22 a 320.18 zde: http://leteckaposta.cz/248749107
Viete mi niekto poradit aku chladiacu podlozku by som si mal kupit na Y500? Pripadne s akymi mate skusenosti? Mna zatial najviac zaujala tato kedze ma nastavitelne polohovanie vetrakov http://www.alza.sk/coolermaster-notepal ... 196247.htm nemate ju nahodou niekto?... diki
Danoo89 píše:Viete mi niekto poradit aku chladiacu podlozku by som si mal kupit na Y500? Pripadne s akymi mate skusenosti? Mna zatial najviac zaujala tato kedze ma nastavitelne polohovanie vetrakov http://www.alza.sk/coolermaster-notepal ... 196247.htm nemate ju nahodou niekto?... diki
Přesně tuto podložku mám (Ale mám ntb Acer) a řekl bych, že pod Y500 se bude hodit. Taktéž jsem vybral kvůli možnosti poskládat si větráčky podle potřeby.
m.kv píše: k teplotám - při hraní (BF3 apod.) šli teploty až na 97, sundal jsem zadní víko - profouknul vše - teď 92 - zkoušeno i s chladící podložkou ( http://www.czc.cz/coolermaster-notepal- ... 0m7feedai6) s různě nastavenými větráky (myšlena poloha) i bez, pak bez větráků a nakonec i bez podložky teploty pořád stejný vliv podložky 0% akorát lepší sklon při psaní (test vždy stejný Prime 95 + Kombustor) - asi bude třeba přepastovat protože rozdíl mezi jednotlivými jádry je klidně 8 stupňů tj. core 0 84 stupňů a core 3 92 stupňů - používám Core Temp
Ta podložka ( a troufám si říct, že žádná) u Y500 nebude mít žádný vliv na chlazení - jo lepší sklon na psaní splní, ale chlazení nefunguje - mám tebou odkazovanou, jen ve verzi U2 - IMHO myslím, že je lepší jak U3 (pro tuto velikost NTB), sice je menší, na stranách noťas přesahuje, ale velmi přijatelně - cca. 2cm - u tohoto modelu (Y500) je ten vstup vzduchu přes hodně jemnou síťku a ta nepovolí vetší průtok vzduchu, než co samovolně nasaje - moje dedukce po čištění od prachu
Prosím poradte mi. Už nevím co s tím. Na Seznamu a Youtube se mi začalo zobrazovat ohromné množství anglických reklam a občas při kliknutí na nějaký odkaz se otevře i reklamní okno. Proto jsem se zkoušel poradit zde, (<- prosím, přečtěte si to celé, at víte, oč jde. Nelekejte se, není to tak dlouhé, jak to vypadá).
VE ZKRATCE: Bylo mi porazeno projet to SASem, nepomohl, a pak udělat bootovací flashku s BitDefender Rescue CD a ten adware odstranit mimo windows. Jenže se mi nějak nedaří spustit tu fleshku dříve, než systém. Šťourání v BIOSU nepomohlo. Advance tam bohužel nemám.
zdravim, vlastnim tento NB, cca uz 4 mesiace, nejake vady som zatial nepostrehol, akurat nedavno, tyzden-dva nazad som si nahodne vsimol, ze som nemal spusteny ziadny program, proste som bol len na ploche a odbehol som si mozno na 3min, a ked som sa vratil, nb bol v rezime spanku, tak som sa isiel pozriet do nastavenia napajania a tam mam pri rezime spanku nastavene nikdy, ako pri napajani cez adapter ci baterku. Zaujimave je, ze ked mam nejaku hru, napr WoW zhodene dole na liste a som na ploche, tak mozem odist aj na pol hodku a vypne sa iba monitor, co je aj nastavene 10/15min, ale ked nemam nic, ale len prehliadac, tak vzdy sa to hodi do spanku po 2-3min nicnerobenia, nejake rady ? ci co by to mohlo sposobovat? este napisem, ze nb mam zapnuty stale cez adapter. Este by som sa chcel spytat, aky rozdiel je pre mna v praxi nastavenie baterky v energy managmente: maximalna zivotnost baterie a optimalizovany stav baterie, resp. ktore je dobre mat nastavene, ked idem cez adapter. Diky za odpovede, pripadne rady
caute ... mam lenovo Y500, preinstaloval som windows 8, avsak po preinstalovani mi nefunguje wifi ani bluetooth ... nedaju sa vobec zapnut mam nainstalovane ovladace, ktore boli priamo v notebooku v adresari drivers ... neviete mi niekto poradit?
Ahoj koupil jsem si y500 a zajímalo by mě kolik notebook snese teploty? Mam chladící podložku a teploty jsou přes 70 stupnu.
Ještě se mi zdá že notebook sám vůbec nechladí je podezřele tichí když dám čištění prachu větračky se rozjedou a pěkně hučí ale při hraní her nic neslyším
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
díky za odpověd jsem se trochu bál je to muj 1. notebook
Mam otázku jestli mam aktulizovat ovládače grafiky ?
A ještě mam problém že někdy když hraju tak notas zamrzne(při hraní her)
a dost často při zapínání se ukazuje konfigurace windows a pak vyskočí zpráva o chybě a je problém ve 3 složkách jednu co si pamatuji je .../MEMORY
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3