Thinkpad R61 a vse kolem nej
To si snad delaj srandu :/
Sem ten program pouzival i mimo prezentovani, napriklad pro rychlou zmenu nastaveni rozliseni kvuli nejakym programum.
Jinam me jeste stve treba Power Manager. Kdyz chci zmenit rezim na kliknu na nej, tak se cely spustin. Na Vistach slo kliknout a jen vyjela bublina a menit. Vim, ze to de treba i fv+F3, ale to uz taky nabiha a tim je to pomalejisi.
Proste v tech utilitach su asi moc zvyklej na Visty, kde me to zatim fakt prislo casto o dost lepsi. A rad bych si to zase prispusobil dost svymu. :/
Sem ten program pouzival i mimo prezentovani, napriklad pro rychlou zmenu nastaveni rozliseni kvuli nejakym programum.
Jinam me jeste stve treba Power Manager. Kdyz chci zmenit rezim na kliknu na nej, tak se cely spustin. Na Vistach slo kliknout a jen vyjela bublina a menit. Vim, ze to de treba i fv+F3, ale to uz taky nabiha a tim je to pomalejisi.
Proste v tech utilitach su asi moc zvyklej na Visty, kde me to zatim fakt prislo casto o dost lepsi. A rad bych si to zase prispusobil dost svymu. :/
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že na lenovoblog.cz psal Honzyk řešení, jak tam ten PD dostat. Sice neni pod W7 oficiálně podporovaný, ale funguje tam.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Rescue and Recovery® 4.3 for Windows 7
Jeste mam problem s programem Rescue and Recovery® 4.3 for Windows 7, SU mi samozrejme nic nehleda. (musi se v nem neco nastavit, nebo proc mi skoro nic nenajde?)
A na stranch je popsanej nejakej jinej postup instalace, ale nechce mi to ani tak fungovat. :/
Nikdo jiny s tim problemy nema?
A na stranch je popsanej nejakej jinej postup instalace, ale nechce mi to ani tak fungovat. :/
Nikdo jiny s tim problemy nema?
- Chlebovnik
- guru
Kilo píše:Jinam me jeste stve treba Power Manager. Kdyz chci zmenit rezim na kliknu na nej, tak se cely spustin. Na Vistach slo kliknout a jen vyjela bublina a menit. Vim, ze to de treba i fv+F3, ale to uz taky nabiha a tim je to pomalejisi.
Tohle mě taky neskutečně vytáčí. Nevíte jestli se s tím bude něco dělat?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Ten Presentation director mi taky chybí. Btw. Nevíte někdo, jak je to s utilitkou Easy eject utility? Funguje ta, co je určena pro Visty?
Lenovo Thinkpad R61 - 15,4" WSXGA+ 1680 x 1050, C2D T8100 2,10 GHz, 2x2 GB RAM 667MHz, nVIDIA Quadro NVS 140M, 80GB SSD Intel X25-M G2 + 320 GB WD Scorpio Black 7200 ot. v Ultrabay, Win 7 Pro x64
Ten presentatin director se da pouzit starej z Vist. Akorad to bude rvat, ze to neni podporovanej program, ale da se zakliknout ignorovat.
Easy eject utility nevim, to sem asi moc nevyuzival.
A co Productivity center? Se mi fakt nelibi jak po zmacknuti modryho tlacitka nabehne think vantage toolbox. A jeste nejak nevim jak to prenastavit.
edit. btw. s rescue and recovery mam taky problem. SU mi ho neinstaluje a na strankach je na instalaci nejaky jiny postup a podle nej mi to taky nejde.
Easy eject utility nevim, to sem asi moc nevyuzival.
A co Productivity center? Se mi fakt nelibi jak po zmacknuti modryho tlacitka nabehne think vantage toolbox. A jeste nejak nevim jak to prenastavit.
edit. btw. s rescue and recovery mam taky problem. SU mi ho neinstaluje a na strankach je na instalaci nejaky jiny postup a podle nej mi to taky nejde.
Tak som po dlhom hladani na internete zistil, ze to bude zrejme vada LCD, takze ntb pojde na reklamaciu.
A tu by som sa chcel spytat. Notebook som kupoval v alze ako fyzicka osoba, takze by som mal mat pravo na 24 mesacnu zarucnu lehotu. Lenze na alze tiez pisu, ze aby som mal zaruku 24 mesiacov, musim poslat do lenova vyplnenu karticku ktoru som dostal pri kupe ntb, a to som neurobil.
Mam teda pravo na uplatnenie zaruky alebo nie?
A posledna vec, ak by som mal pravo na uplatnenie zaruky, da sa uplatnit priamo v autorizovanom servise, alebo to musi ist cez alzu?
Za odpoved vopred dakujem.
A tu by som sa chcel spytat. Notebook som kupoval v alze ako fyzicka osoba, takze by som mal mat pravo na 24 mesacnu zarucnu lehotu. Lenze na alze tiez pisu, ze aby som mal zaruku 24 mesiacov, musim poslat do lenova vyplnenu karticku ktoru som dostal pri kupe ntb, a to som neurobil.
Mam teda pravo na uplatnenie zaruky alebo nie?
A posledna vec, ak by som mal pravo na uplatnenie zaruky, da sa uplatnit priamo v autorizovanom servise, alebo to musi ist cez alzu?
Za odpoved vopred dakujem.
Rescue & Recovery
Az ted sem se snazil nainstalovat RR pod win 7 a nedari se mi. Vzdy to vyhodi hlasku:
Error 250111.A file reguied to install the RR environment
could not be lecated. This setup cannot proceed. Make sure that the correct
.tvt file is lecated in the same folder as this setup package and restart this setup.
Rekneme ze minimalne netusim o ktery .tvt soubor de.
EDIT: Uz to de. Chtelo to asi jen restartovat. Ted jen musim najit DVDromku
Error 250111.A file reguied to install the RR environment
could not be lecated. This setup cannot proceed. Make sure that the correct
.tvt file is lecated in the same folder as this setup package and restart this setup.
Rekneme ze minimalne netusim o ktery .tvt soubor de.
EDIT: Uz to de. Chtelo to asi jen restartovat. Ted jen musim najit DVDromku
R&R
R&R sem sice rozjel a nainstaloval sem i novej bios 2.28, ale porad mi to pri tvorbe recovery media hazi nejakou chybu, ikdyz i pres ni se mi dari nejak pokracovat.
Ale zajima me, jestli uz RR funguje nejak jinak a nejde do nej najet po spusteni systemu jako driv u Visty. Ted spustim pocitac zmacknu ThingVantage a vyberu ten recovery rezim, ale misto toho se mi spusti normalni system. :/
Nemate nekdo radu nebo je to ted takhle normalni?
Mam w7 ultimate 64bit
Ale zajima me, jestli uz RR funguje nejak jinak a nejde do nej najet po spusteni systemu jako driv u Visty. Ted spustim pocitac zmacknu ThingVantage a vyberu ten recovery rezim, ale misto toho se mi spusti normalni system. :/
Nemate nekdo radu nebo je to ted takhle normalni?
Mam w7 ultimate 64bit
mp3 pri zavrenem viku
Jeste jedna otazka mozna uz se to tu resilo, ale nejak sem to nenasel.
Kdyz si treba v autobuse pustim mp3, zavru viko a v klidu vychutnavam hudbu, tak mi to asi odstavi disk z rotace a mp3 hraje jen kousek, ktery uz byl nacteny v pameti.
Nevite kde tohle opatreni vypnout? Dela mi to i kdyz sem na pripojenej na adapteru a zavru viko, ale ne vzdy, kdyz jedu na baterku tak vzdy. Ale kontrola disku treba intivirem nebo podobne veci bezi stale dal....
Driv sem si mp3 hodil na RAMdisk a tam to hralo porad a v pohode, ale ted nemam zadny poradny RAMdisk na w7.
Zkousel sem nastaveni najit v biose a v powermanageru, ale nic sem k tomuhle nenasel.
Kdyz si treba v autobuse pustim mp3, zavru viko a v klidu vychutnavam hudbu, tak mi to asi odstavi disk z rotace a mp3 hraje jen kousek, ktery uz byl nacteny v pameti.
Nevite kde tohle opatreni vypnout? Dela mi to i kdyz sem na pripojenej na adapteru a zavru viko, ale ne vzdy, kdyz jedu na baterku tak vzdy. Ale kontrola disku treba intivirem nebo podobne veci bezi stale dal....
Driv sem si mp3 hodil na RAMdisk a tam to hralo porad a v pohode, ale ted nemam zadny poradny RAMdisk na w7.
Zkousel sem nastaveni najit v biose a v powermanageru, ale nic sem k tomuhle nenasel.
KILO:1.Keď si si naištaloval sedmičky,tak si si deaktivoval tú recovery particiu,preto ti obnova systému nenabehne...musíš zase tú servisnú particiu aktivovať napr. cez norton ghost...
2.V PowerMangery máš v Powerplane položku Idle Timmers a tam je stop harddisk rotation...
3.skús nahodiť staré ovládače,či to prestane,možno je to len chyba tých nových driverov na WIFI..
2.V PowerMangery máš v Powerplane položku Idle Timmers a tam je stop harddisk rotation...
3.skús nahodiť staré ovládače,či to prestane,možno je to len chyba tých nových driverov na WIFI..
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“