Nove ThinkPady alebo kam utéct od Lenova?
Re: Nove ThinkPady alebo kam utéct od Lenova?
Nebude to už ten svatý grál, na který všichni čekáme?
Lenovo uvolnilo nove BIOSy pro .20 modely s Spectre patchem.
zajímavé, mě numpad nikdy nevadil spíše naopak jsem to pokládal za výhodu
budu se na to více soustředit, až zase dostanu do ruky 15" s numpadem, třeba mi taky začne vadit
budu se na to více soustředit, až zase dostanu do ruky 15" s numpadem, třeba mi taky začne vadit
Nevím, co je na 15" NB bez num bloku tak super, nicméně proti gustu.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
https://www.reddit.com/r/thinkpad/comme ... rackpoint/
Zajímavá diskuse nadšených majitelů T480s, Lenovo už zřejmě zvládlo zmrvit i trackpoint
Zajímavá diskuse nadšených majitelů T480s, Lenovo už zřejmě zvládlo zmrvit i trackpoint
https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Th ... 796.0.html
T580 má v testu 89%, trochu zklamání, na práci bude asi dostatečný, ale proč to nemůže být bez kompromisů.
Jsem zvědavý na verzi s FHD a jak dopadne EliteBook 850.
T580 má v testu 89%, trochu zklamání, na práci bude asi dostatečný, ale proč to nemůže být bez kompromisů.
Jsem zvědavý na verzi s FHD a jak dopadne EliteBook 850.
Protože LenovoVladimir píše:ale proč to nemůže být bez kompromisů.
- mediocre UHD display
Klasika
Zajímavé https://www.reddit.com/r/thinkpad/comme ... _possibly/ ACPI bug - affects X1C6, T480s, T480, T580, possibly more.
Note that this bug is still active while thunderbolt is enabled, even if nothing is plugged into the thunderbolt port.
Note that this bug is still active while thunderbolt is enabled, even if nothing is plugged into the thunderbolt port.
Zajímavá informace z T480 User Guide, Lenovo umožňuje částečně napravit zcela idiotský 6-row layout klávesnice
Using the special keys
You can configure the Fn key and function keys in the Keyboard Properties window ...
Fn+Left Arrow key: The Home key
Fn+Right Arrow key: The End key
Using the special keys
You can configure the Fn key and function keys in the Keyboard Properties window ...
Fn+Left Arrow key: The Home key
Fn+Right Arrow key: The End key
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Umístění Home/End je to poslední, co by mi na ThinkPadí klávesnici mělo vadit. Proti ostatním notebookům to mají ThinkPady řešené ještě dost dobře. DELL naopak má Home/End na kurozorových šipkách a pěkně mě to štve.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
největší sranda je, kdy nějakej chytrák navrhne do pravého horního rohu klávesnice hlavní vypínač, i když to se Lenova myslim netýká, aspoň ne ThinkPadů
Naposledy upravil(a) leon dne 25 kvě 2018 18:26, celkem upraveno 1 x.
Leon - co mas konkretne na mysli?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
jo přesně tohle myslim, to je strašná zhovadilost
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“