Lenovo - jak reklamovat?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Sias
píše často

Lenovo - jak reklamovat?

Příspěvekod Sias » 07 úno 2009 15:00

Zdárek,

mám Lenovo N500, který mi kleklo, respektive je kleknuté už od doby co jsem ho koupil, ale neměl jsem čas to reklamovat, dá se s ním pracovat, ale už se to nedá vydržet, vypadá to, že je něco s deskou, náhodně se vypíná, zasekává, pak nejde třeba 10x zapnout atd.

Pročetl jsem si celej manuál a něco tak zmateného a nelogického jsem dlouho nečetl, vůbec jsem z těch cca 10 stránek o záruce napochopil jak mám postupovat při reklamaci.
Koukal jsem že na stránkách Českého servisu jde objednat bezplatný svoz, ale zajímalo by mě, jestli se předtím nějak kontaktuje servisní středisko, s popisem závady, nebo jak se to vlastně dělá.

Zlatý Dell v tomhle. Na českých stránkách jasný postup, naprosto bez problémů. Tady aby člověk psal do fóra, aby vůbec věděl co má s tím rozbitým krámem dělat.

Díky moc za pomoc a zkušenosti zkušenějších. :)

Sias
píše často

Příspěvekod Sias » 09 úno 2009 12:14

Nikdo nereklamoval? :lol:

kralikus
občas něco napíše

Příspěvekod kralikus » 09 úno 2009 13:29

zdravim

taky mam N500 ale slape jako hodinky.. hold si asi mel smulu na spatnej kousek.

Jak se zarukou nevim ale svozy, jak pises, probihaji. Kazdopadne pro podrobne info bych zkusil zavolat na zakaznickou linku... cislo by meli mit na strankach.
Preju hodne stesti

Sias
píše často

Příspěvekod Sias » 09 úno 2009 13:45

Mě bohužel ne, smůla na špatnej kus. :(

Koukal jsem na objednání svozu na Ceskem servisu a popis zavady se pise primo do formulare objednavky, ale nemaji tam zadne info jak ten svoz probiha, jestli mam dat na balik nejaky adresy nebo tak.

Ja se ted snazim udelat zalohu a behem zalohování 2x modrá obrazovka a 1x vypnutí, tak jsem zvědavej jestli se ta záloha vůbec povede. :(

Vidím to na špatnou desku.

BTW: Nesnasim telefonovani. :))

Xmator
občas něco napíše

Re: Lenovo - jak reklamovat?

Příspěvekod Xmator » 05 bře 2010 20:44

Hosi.. Hej mam Lenovo N500... Tak si pisu a ono se to najednou vypne... Hej ted fakt nevim co s tim je... Jestli je spaleny tak je to na picu.. a nebo se taky mohla spalit baterka ale nevim to jiste jo.... Moc to nesmrdelo...Tak ted nevim... Hej napiste mi please nevim co s tim...

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 06 bře 2010 00:46

Xmator:
jenže ono se při tomto popisu moc poradit nedá, je to, jakobys psal, "jedu v autě a najednou přestalo jet... co s tím je?"

moc to nesmrdělo -> tzn. smrdělo to?
to spíš vypadá, že něco odešlo na desce (nějaký kondenzátor?)

předpokládám, že notebook nijak nereaguje na zapnutí?

obávám se, že ti pomůže jedině servis, ono to může být vlastně cokoliv a bez diagnózy se asi nepohneš.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Xmator
občas něco napíše

Příspěvekod Xmator » 06 bře 2010 07:48

Hmm...mozna... ale jednou sem do toho zapojil nabijecku a ono to svitilo...Ale neslo to zapnout vzdycky se rozvitila kontrolka na zapnuti a kontrolka na nabijeni ze premenila a pak to zase jenom blikala baterka ze je vybita...Tak nevim no muze to byt v baterce..A nebo to je nekde na desce..A nebo je jeste jedna moznost ze to mize byt v kontaktech na nabijecku

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“