záruka na notebook T61
záruka na notebook T61
dostal jsem k booku listek a chtel byc hse zeptat kde najdu "typ a model stroje" a "seriové číslo" diky musim to vyplnit do te karticky
a je jedno jestly se jen registruji pres net a nebo poslu ten papir nebo musim oboji? kdyz kliknu na to system information otevre se mi okno a tam je moznosti kliknout "warranty a parts" kdyz kliknu napise mi to "the operation completed succesfuly. staci jen teda registrace pres net aby me byla uznana zaruka?
registracia je potrebna iba pri kupe rozsirenia zaruky. kupeny notebook netreba registrovat aby platila zaruka. registracia je dobrovolna - je to vyhoda ak je ten notebook ukradnuty. servisy to kontroluju nie je notebook s tym seriovym cislom nahlaseny ako kradnuty (nahlasit kradez sa da len na predtym zaregistrovany notebook). alebo potom na ziskanie zliav k prislusenstvu.
a staci zaregistrovat cez net. po kupe bol na ploche link na online registraciu. tam staci vyplnit model, seriove cislo a meno s adresou a je to vybavene. pripadne sa preklikat na registraciu v ThinkVantage
a staci zaregistrovat cez net. po kupe bol na ploche link na online registraciu. tam staci vyplnit model, seriove cislo a meno s adresou a je to vybavene. pripadne sa preklikat na registraciu v ThinkVantage
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
qwertz klavesnica (ale to len vizualne) a smart card reader miesto expresscard slotu.
oproti T40 co som mal doteraz je vyrazne pevnejsi takze s tym problem nemam. coz som bol celkom prekvapeny lebo som si pre kupou myslel, ze to bude horsie. pevnejsi notebook som zatial ale v rukach nemal.
oproti T40 co som mal doteraz je vyrazne pevnejsi takze s tym problem nemam. coz som bol celkom prekvapeny lebo som si pre kupou myslel, ze to bude horsie. pevnejsi notebook som zatial ale v rukach nemal.
lenovo ma databazu kde je vedena dlzka zaruky ku kazdemu predanemu notebooku podla serioveho cisla http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... -WARNTY#sw
ci bude chciet servis vidiet aj fakturu je asi indivudualne ale nemalo by to byt potrebne.
ci bude chciet servis vidiet aj fakturu je asi indivudualne ale nemalo by to byt potrebne.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“