Toshiba Satellite M70

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 08 zář 2006 09:02

Krevety píše:no hlavne co musite udelat je ten report o nizsi cene, nema smysl je preplacet, dejte tam nekde odkaz na stroj za cca 22k a snad vam dorovnaji cenu :wink:

to jsem udelal, a rekli ze muzou maximalne na tech 23 ***,- (presne nevim)

ted mi jde i o dobu dodaní, a vidim že to koupim v czechcomputeru.. je to velká firma, a řekli mi 3tydny čekat, ramku mi tam přidaj

Nejhorší je to čekání 3týdny kdy třeba objevim - nižší cenu, jiný notebook od někoho z referenci atd atd :-( :arrow:

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 08 zář 2006 09:43

co bys nechtel, uz je to vybehova platforma...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 08 zář 2006 09:46

Krevety píše:co bys nechtel, uz je to vybehova platforma...

Kdybych 100% vedel tu toshibu tak mi to neva...

ve mě hlodá svědomi na FS v2085, Dell Inspiron 6400 a pak nějaky Asus..

Dokonce jsem koukal i po Sempronech, atd ale přijde mi to jako "krok vedle" když ted koukam po P-M

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 08 zář 2006 09:50

No, tak to já už to mám objednaný a halt si musím ten měsíc počkat :cry: ... ale snad to nějak vydržím ... ptali se mě jeslti nechci jiný, ale tento jsem vybíral cca 1/4 roku a tak si na něho ještě ten jeden měsíc počkám :lol: ... jinak já ho mám za 21. 313 ,- kaček českých ...

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 08 zář 2006 09:54

el-codeas píše:Dell

Po DELL jsem taky koukal, ale překvapilo mě jak málo obchodů a málo informací se dá sehnat :cry: .. teda vůči ostatním ... možná kdybych více brouzdal po netu, ale u ostatních jsem tolik heldat nemusel ... a u DELL mi vadí jen záručka ... myslím, že je jen standardně rok a to je málo ... za další roky si člověk musí připlatit ... ale jinak jako značka je super :wink: ... ASUSům já osobně nevěřím ... a FS ... tam se mi rpostě nelíbí ten vzhled ... jinak si myslím, že to taky není špatná volba ....
No a po jiném procesoru než po Pentium-M jsem nekoukal, páč Pentium-M splňuje přesě moje požadavky :lol:

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 08 zář 2006 09:58

macutak píše:....vybíral cca 1/4 roku ...

Já ho vybiram ntb cca zatim ~ 40dní, a o teto toshibe premylsim 14dní..

Jsem rad, ze do ni jdes, kdyz si ji mel v merku takovou "dobu".. (dalsi tvuj adept byl taky FSC v2085, že? )

Vypadá to že si ji do ponděli objednám,

macutak píše:
el-codeas píše:Dell

.. ASUSům já osobně nevěřím ... a FS ... tam se mi rpostě nelíbí ten vzhled ... , .... Pentium-M jsem nekoukal, ....

Asusy tam se taky priplaci za znacku, a vetsinou maj pomaly disky..
FS uz me "odradilo" ramku dokoupim, disk koupimt ext.

Toshibě se mi líbi, že když někde vyndám, tak to vypadá jako COOL notebook :))

tak trochu jsem vyřadil i HP -> 4:3 obraz, nepekny vzhled, placení za značku..

Jasně, DELL platí se za značku, ale prej vydrz nadherne (4h divx) s 9člán. baterkou, tam mi vadí ta zaruka no -> to je asi pro podnikatele..

tak koukam ze zas vitezi Toshiba ;) tak je možné že ji objednám již dnes :))

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 08 zář 2006 10:55

macutak píše:... a u DELL mi vadí jen záručka ... myslím, že je jen standardně rok a to je málo ... za další roky si člověk musí připlatit ...

Podle zakona, ktery plati i pro ne, ti druhy rok musi dat, sice to nebude asi typu NBD, ale i tak musi :wink:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 08 zář 2006 11:00

No, ona ta cesta k té Toshibě byla hodně dlouhá, i když je pravda, že od začátku na ní myslím ... :lol: .. nejdříve jsem vybíral mezi Toshibou a FS ... pak jsem si tak četl o noťasech a radil se na netu a nějak tu Toshibu né a né schválit a ani FS ... všichni tak nějak doporučovali ASUS, kterého prostě nechci a pak IBM a DELL ... jenomže na ThinkPad nemám dostatek peněz, abych se udržel na stejném, nebo podobném, výkonu - za to vím, že šasí je pefektní a DELL ... no, je to DELL - platí se hodně za značku, našel jsem málo informací o konfiguraci notebooku, v podstatě jedinou konfiguraci, kterou jsem u DELL udělal bylo přímo na jejich stránkách, takže se cena nedala s nikým jiným srovnat a ta záruka 1 rok je taky prostě málo ... a myslím, že to není jen pro podnikatele, ale je pro všechny ... tak jsem začal uvažovat o IBM ale Lenovo C100 series bo co to bylo a tam jsem se dostal k notebooku, který by splňoval všechno ... byl bez OS a cena klesla někam po 20 tisíc ... jenomže to už prostě není IBM, ale Lenovo a tak jsem postupně po čtení příspěvků a názorů na Lenovo začal odstupovat od této volby a plynule se vrátil k mým prvním výběrům a to Toshiba a FS :lol: ... za stejnou cenu se dalo sehnat FS výkonnější, ale ten vzhled mě opravdu úplně odlákal od myšlenky zakoupení FS ... a druhá věc je, že ho nemají ani v nabísce na IT o které jsem se už taky před dobrým měsícem rozhodl, že zde zakoupím svojí novou mašinu :lol: ... no a mezitím jsem skoukl pár notebooků od HP a bohužel tam mi nehraje ten monitor 15" a většinou jen 2XUSB ...
hih .. ještě taková perla ... takvovým SONY VAIO nebo Apple bych vůbec nepohrdl ... ale to bych před tím musel vyloupit banku a rozbít všechna prasátka :lol: :lol: :lol: ...

No a ACER prostě ne ne ne ne ne a ne ... a na ACER Ferrari nemám ... :lol:

UMAX, Prestigio a další značky jsem nezkoumal :wink: :lol: :lol:

Musím ale říci, že nejsem žádný odborník, takže neříkám, že ta Toshiba je nejlepší kauf ... každopádně pro mě je vítězem :wink: :lol:

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 08 zář 2006 11:10

macutak píše:UMAX, Prestigio:

tak nic moc, tak jsem je uplne vyřadil z vyberu..

ibm jsem taky vyradil, takže u mě pomyslně vítězí ta toshiba..

sony vaio jsem měl možnost koupit levnější,ale tenkrát nebyli peníze a čas (maturita) za nějakých 40% puvodni ceny... s odstupem koukam ze vydrz by me neuspokojila

apple je pekny,ten koupim spis casem starsi,slabsi abych se naucil MAC OS, jinak spis potrebuji x86 (win, linux,atd)

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 12 zář 2006 20:17

macutak píše:No, ona ta cesta k té Toshibě

tak z czc.cz by napsali, že není možné ho objednat, -> konec vyroby, neni skladem u vyrobce :(

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 13 zář 2006 09:40

No to mi ani neříkej :cry: :cry: :cry: ... tak to jsem zvědavej, jestli se dočkám já :roll: ...
Takže jdeš do toho Fujitsu Siemens? ... Já ho včera viděl a pokud by mi to nevyšlo s tou Topshibou, tak do něho asi půjdu ... včera jsem ho nejspíše viděl u jednoho pána a nebyl zase tak ošklivej, jak jsem si myslel ... ale teď jde ještě o to, jestli to byl on :lol:

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 13 zář 2006 09:42

macutak píše:No to mi ani neříkej :cry: :cry: :cry: ... tak to jsem zvědavej, jestli se dočkám já :roll: ...
Takže jdeš do toho Fujitsu Siemens? ... Já ho včera viděl a pokud by mi to nevyšlo s tou Topshibou, tak do něho asi půjdu ... včera jsem ho nejspíše viděl u jednoho pána a nebyl zase tak ošklivej, jak jsem si myslel ... ale teď jde ještě o to, jestli to byl on :lol:

no, ted spis přemyšilm nad Dell Inspiron 6400
(zakladní verze 21 000,- + dokoupim asi baterku, ramky,)

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 13 zář 2006 10:38

no ... čoeče, po té zprávě co jsi mi psal, tak taky se už začínám shánět po jiném a ten DELL mi taky leží v hlavě :lol: :lol:
.. a ještě k tomu je na tomto fóru ten koudy a ten snad může sehnat nějaký DELL možná i levněji ...

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 13 zář 2006 11:07

macutak píše:no ... čoeče, po té zprávě co jsi mi psal, tak taky se už začínám shánět po jiném a ten DELL mi taky leží v hlavě :lol: :lol:
.. a ještě k tomu je na tomto fóru ten koudy a ten snad může sehnat nějaký DELL možná i levněji ...

levněji, to snad ani nejde ;)

tak zkus zjistit co a jak,

ja ho asi dneska koupim

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 13 zář 2006 11:51

hih ... koukni se do nabídky ... já jsem v práci a tady máme odříznutý ICQ, takže nemám moc šanci se s ním nějak rychle domluvit :wink:
A ještě stále mámo bjednanou tu Toshibu ... ten chlapík mi říkal, že měsíc to potrvá, takže minimálně ten měsíc musím počkat jak to vlastně celý dopadne ... a já doufám, že to dopadne dobře, páč toho noťase jsem opravdu vybíral dlouho a už bych ho potřeboval mít doma :cry: ...

link na nabídku je zde
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=419

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“