No, ona ta cesta k té Toshibě byla hodně dlouhá, i když je pravda, že od začátku na ní myslím ...
.. nejdříve jsem vybíral mezi Toshibou a FS ... pak jsem si tak četl o noťasech a radil se na netu a nějak tu Toshibu né a né schválit a ani FS ... všichni tak nějak doporučovali ASUS, kterého prostě nechci a pak IBM a DELL ... jenomže na ThinkPad nemám dostatek peněz, abych se udržel na stejném, nebo podobném, výkonu - za to vím, že šasí je pefektní a DELL ... no, je to DELL - platí se hodně za značku, našel jsem málo informací o konfiguraci notebooku, v podstatě jedinou konfiguraci, kterou jsem u DELL udělal bylo přímo na jejich stránkách, takže se cena nedala s nikým jiným srovnat a ta záruka 1 rok je taky prostě málo ... a myslím, že to není jen pro podnikatele, ale je pro všechny ... tak jsem začal uvažovat o IBM ale Lenovo C100 series bo co to bylo a tam jsem se dostal k notebooku, který by splňoval všechno ... byl bez OS a cena klesla někam po 20 tisíc ... jenomže to už prostě není IBM, ale Lenovo a tak jsem postupně po čtení příspěvků a názorů na Lenovo začal odstupovat od této volby a plynule se vrátil k mým prvním výběrům a to Toshiba a FS
... za stejnou cenu se dalo sehnat FS výkonnější, ale ten vzhled mě opravdu úplně odlákal od myšlenky zakoupení FS ... a druhá věc je, že ho nemají ani v nabísce na IT o které jsem se už taky před dobrým měsícem rozhodl, že zde zakoupím svojí novou mašinu
... no a mezitím jsem skoukl pár notebooků od HP a bohužel tam mi nehraje ten monitor 15" a většinou jen 2XUSB ...
hih .. ještě taková perla ... takvovým SONY VAIO nebo Apple bych vůbec nepohrdl ... ale to bych před tím musel vyloupit banku a rozbít všechna prasátka
...
No a ACER prostě ne ne ne ne ne a ne ... a na ACER Ferrari nemám ...
UMAX, Prestigio a další značky jsem nezkoumal
Musím ale říci, že nejsem žádný odborník, takže neříkám, že ta Toshiba je nejlepší kauf ... každopádně pro mě je vítězem