Mám dotaz na uživatele modelu Satellite A200 s TuchPadem v provedení DualTouchPad. Jak lze opětovně konfigurovat tři volitelně spouštěné tlačítka aplikací?Celé dopoledne studuji elektronický manuál a zkouším najít rad, zatím bezvýsledně).
Předem díky za radu
Dual Touch pad konfigurace
v ovladacich panelech pod polozkou mys bude v nejake zalozce i ten touch pad.. tam se to da pak prenastavit, pedpokladam ze mas ovladace od Synaptics., je tam i zalozkla na konfiguraci tech sesti tlacitek..
TOSHIBA Satellite A200-1SI, Intel® Core™ 2 Duo T5550, 1.83GHz, 2048MB RAM, Mobility Radeon™ HD 2600, 160GB 5400 ot./min. HDD, 15.4" 1280x800 WXGA+ TFT, Win XP - SP2 /// Dicota BacPac Element 15.4“ olivove zeleny
indianek píše:v ovladacich panelech pod polozkou mys bude v nejake zalozce i ten touch pad.. tam se to da pak prenastavit, pedpokladam ze mas ovladace od Synaptics., je tam i zalozkla na konfiguraci tech sesti tlacitek..
Díky za radu.No už jsem se tam díval,ale nějak se mi to nepodařilo zrovna tam nastavit.Takže ještě jednou jdu na to
-
- píše často
Postup je z WinXP, ale ve Vistách je to asi velice podobný.
Na panelu vedle hodin (vpravo dole) máš ikonku Synaptics Pointing Device - šedivej obdélník, klikni na ni pravým tlačítkem a vyber Pointing Device Properties. Objeví se okno (nevim jak ve vistách ale v XP to je Myš-vlastnosti). Vyber záložku Device setings, v devices vyber Pad (nic jinýho tam asi nebude) a klikni na tlačítko Settings... V novém okně které se objevilo vyber Tapping > Dual Mode , no a tam si nakonfiguruj jak libo.
Mimochodem jde libovolně nastavit všech šest tlačítek, ne jenom dolní tři.
Na panelu vedle hodin (vpravo dole) máš ikonku Synaptics Pointing Device - šedivej obdélník, klikni na ni pravým tlačítkem a vyber Pointing Device Properties. Objeví se okno (nevim jak ve vistách ale v XP to je Myš-vlastnosti). Vyber záložku Device setings, v devices vyber Pad (nic jinýho tam asi nebude) a klikni na tlačítko Settings... V novém okně které se objevilo vyber Tapping > Dual Mode , no a tam si nakonfiguruj jak libo.
Mimochodem jde libovolně nastavit všech šest tlačítek, ne jenom dolní tři.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“