Dual Touch pad konfigurace

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
JežečekFM
občas něco napíše

Dual Touch pad konfigurace

Příspěvekod JežečekFM » 12 dub 2008 16:32

Mám dotaz na uživatele modelu Satellite A200 s TuchPadem v provedení DualTouchPad. Jak lze opětovně konfigurovat tři volitelně spouštěné tlačítka aplikací?Celé dopoledne studuji elektronický manuál a zkouším najít rad, zatím bezvýsledně).
Předem díky za radu

indianek
občas něco napíše

Příspěvekod indianek » 12 dub 2008 19:18

v ovladacich panelech pod polozkou mys bude v nejake zalozce i ten touch pad.. tam se to da pak prenastavit, pedpokladam ze mas ovladace od Synaptics., je tam i zalozkla na konfiguraci tech sesti tlacitek..
TOSHIBA Satellite A200-1SI, Intel® Core™ 2 Duo T5550, 1.83GHz, 2048MB RAM, Mobility Radeon™ HD 2600, 160GB 5400 ot./min. HDD, 15.4" 1280x800 WXGA+ TFT, Win XP - SP2 /// Dicota BacPac Element 15.4“ olivove zeleny

JežečekFM
občas něco napíše

Příspěvekod JežečekFM » 12 dub 2008 20:33

indianek píše:v ovladacich panelech pod polozkou mys bude v nejake zalozce i ten touch pad.. tam se to da pak prenastavit, pedpokladam ze mas ovladace od Synaptics., je tam i zalozkla na konfiguraci tech sesti tlacitek..

Díky za radu.No už jsem se tam díval,ale nějak se mi to nepodařilo zrovna tam nastavit.Takže ještě jednou jdu na to

NcS Sniper
píše často

Příspěvekod NcS Sniper » 13 dub 2008 01:23

Postup je z WinXP, ale ve Vistách je to asi velice podobný.
Na panelu vedle hodin (vpravo dole) máš ikonku Synaptics Pointing Device - šedivej obdélník, klikni na ni pravým tlačítkem a vyber Pointing Device Properties. Objeví se okno (nevim jak ve vistách ale v XP to je Myš-vlastnosti). Vyber záložku Device setings, v devices vyber Pad (nic jinýho tam asi nebude) a klikni na tlačítko Settings... V novém okně které se objevilo vyber Tapping > Dual Mode , no a tam si nakonfiguruj jak libo.
Mimochodem jde libovolně nastavit všech šest tlačítek, ne jenom dolní tři.

JežečekFM
občas něco napíše

Příspěvekod JežečekFM » 13 dub 2008 10:55

Díky chlapi.Už jsem to vyřešil.Problém byl,že se mi ta aplikace nechtěla zpustit,ale už to jde.
Ještě jednou díky

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“