Toshiba Satellite P300 17"

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
tomrs
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 06 črc 2008 12:12

Toshiba Satellite P300 17"

Příspěvekod tomrs » 19 črc 2008 13:15

Dobry den,chtel bych si koupit tento notebook a nikde jsem tady nenasel zkusenosti z rad uzivatelu tak bych rad kdyby jste je zdelily prave zde at vim jestli ten produkt stoji za to:)

generator3
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 24 črc 2008 11:00

re:toshiba p300 satelite

Příspěvekod generator3 » 24 črc 2008 11:04

Ahoj ja mam tento nb jestli chces neco konkretniho vedet tak se ptej(trosku konkretneji).Jinak ja jsem s nim velmi spokojen..

tomrs
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 06 črc 2008 12:12

Re: re:toshiba p300 satelite

Příspěvekod tomrs » 24 črc 2008 17:03

generator3 píše:Ahoj ja mam tento nb jestli chces neco konkretniho vedet tak se ptej(trosku konkretneji).Jinak ja jsem s nim velmi spokojen..


Uz jsem si ho koupil taky ale nevim jak se stlumuje zvuk jen se me to vzdycky podari vypnout dale bych se chtel zeptat jak zalohuju visty kdyz jsem zadne cd nedostal.to je zatim vsechno mam ho jeden den

generator3
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 24 črc 2008 11:00

re:

Příspěvekod generator3 » 24 črc 2008 20:51

Zvuk se da tlumit zepředu na nb -takove kolecko tesne vedle vstupu pro sluchatka nebo vpravo dole ve spustenych programech-ikonka zvuku-levym stribrnym tlacitkem vysune se ovladaci panel..jinak jak se zalohuji visty nevim(jinak bych to pokladal za nesmysl,ale nevim..)

tomrs
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 06 črc 2008 12:12

Re: re:

Příspěvekod tomrs » 25 črc 2008 12:37

generator3 píše:Zvuk se da tlumit zepředu na nb -takove kolecko tesne vedle vstupu pro sluchatka nebo vpravo dole ve spustenych programech-ikonka zvuku-levym stribrnym tlacitkem vysune se ovladaci panel..jinak jak se zalohuji visty nevim(jinak bych to pokladal za nesmysl,ale nevim..)


A neda se jeste nejak tlumit zvuk led tlacitkem?

generator3
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 24 črc 2008 11:00

re:zvuk

Příspěvekod generator3 » 25 črc 2008 14:10

zvuk se pomoci led tlumit neda ale da se vypnout nebo zapnout pomoci FN+ESC (jestli te mate takova ta preskrtla led ikonka tak ta zapina pouze osvetleni nad touchpadem a podsviceni led tl.)

tomrs
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 06 črc 2008 12:12

Re: re:zvuk

Příspěvekod tomrs » 28 črc 2008 11:15

generator3 píše:zvuk se pomoci led tlumit neda ale da se vypnout nebo zapnout pomoci FN+ESC (jestli te mate takova ta preskrtla led ikonka tak ta zapina pouze osvetleni nad touchpadem a podsviceni led tl.)


jeste jedna otazecka- kdyz davam pc do spanku a mam nastavane v ovladacich panelech spanek po 1 min tak pc se vypne obrazovka ale pc celou dobu bezi nevis kde je chyba?

generator3
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 24 črc 2008 11:00

re

Příspěvekod generator3 » 28 črc 2008 21:07

S tím mám taky problém ale nekde jsem se dozvedel ze je to problém tusim s firewallem ale ja jsem si s tim nevedel rady(jim pri pomohla odinstalace,nechtel jsem se do toho poustet) takze jsem si vsude nastavil pri zavreni nedelat nic,pc nevypinat a vybodl jsem se na to...

JacobCZ
občas něco napíše
Příspěvky: 13
Registrován: 22 črc 2008 22:19

Příspěvekod JacobCZ » 29 črc 2008 19:08

já bych se chtěl zeptat jak to je s displejem,přece jenom se mi zdá to rozlišení na takovou úhlopříčku málo,pak hlučnost a teplota obecně ...vybírám si nějakej notebook na multimedia a občas hraní her s kámošema po lanu a hraní v photoshopu.přenášet každej den ne,spíš to bude ležet na stole a jednou za čas se přenese v batohu někam jinam a rozhoduji se mezí tímto,asusem m51sn a msi gx710.a taky mě jde docela o kvalitu zvuku tak jakpak hrajou tyhle repro

generator3
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 24 črc 2008 11:00

re:

Příspěvekod generator3 » 01 srp 2008 12:12

me se zda ze to rozlišení je dobré..Hlučnost:větráček běží skoro pořád občas se na pár vteřin vypne ale běží potichu(v závislosti na tom co na tom dělás)Teplota:obcas se vice zahriva touchpad a sitovy adapter,jinak se to da..Repraky: nemuzu si stezovat (snad mozna horsi basy).Hry -mam na nem COD2 a MOHAA..(snad jsem ti tim trochu pomohl..)

vikin8
občas něco napíše
Příspěvky: 4
Registrován: 22 srp 2008 10:09

Re: re:

Příspěvekod vikin8 » 22 srp 2008 10:11

generator3 píše:me se zda ze to rozlišení je dobré..Hlučnost:větráček běží skoro pořád občas se na pár vteřin vypne ale běží potichu(v závislosti na tom co na tom dělás)Teplota:obcas se vice zahriva touchpad a sitovy adapter,jinak se to da..Repraky: nemuzu si stezovat (snad mozna horsi basy).Hry -mam na nem COD2 a MOHAA..(snad jsem ti tim trochu pomohl..)

můžu se zeptat, nejspíš hraješ cod2 po síti, kolik máš stabilních fps? (při medium, DirectX 7, bez AA)

tomrs
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 06 črc 2008 12:12

rezim spanku

Příspěvekod tomrs » 29 zář 2008 22:34

nevite nekdo ja se da dostat z rezimu spanek u tohoto modelu?? diky za odpoved

MC112
občas něco napíše
Příspěvky: 23
Registrován: 21 dub 2009 07:14
Bydliště: Znojmo

Příspěvekod MC112 » 21 dub 2009 17:22

no tak tenhle noťas me velmi zaujal :¤)
dobrá cena aspoň teda u www.czc.cz viz odkaz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61722
:)
velmi luxusní poměr cena výkon :)

NEEO77
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 03 kvě 2009 20:00
Bydliště: NET

Toshiba Sattelite P300-1E9

Příspěvekod NEEO77 » 03 kvě 2009 22:58

Omylem jsem vytvořil vlákno navíc.Co tento model-a vaše zkušenosti??
Toshiba Sattelite P300-1E9

kerhal
občas něco napíše
Příspěvky: 2
Registrován: 21 kvě 2009 11:02

P300-1CE

Příspěvekod kerhal » 21 kvě 2009 11:26

zdravím! Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto strojem? Jestli je spolehlivý, nějaké nevýhody, spolehlivost, vyplatí se atd.?
Díky za odpověď!


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 4 hosti