Toshiba Tecra - Hotkeys "nápověda" na obrazovce

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
cross
píše často
Příspěvky: 370
Registrován: 18 čer 2007 21:46

Toshiba Tecra - Hotkeys "nápověda" na obrazovce

Příspěvekod cross » 11 zář 2009 16:00

Zdravím,
na radu jednoho fóra jsem v "msconfig" povypínal spoustu aplikací.
Vypl jsem ale podle mě i tu, která po stistknutí FN zobrazí ve vrchní části obrazovky "Hotkeys" tlačítka - viz. http://www.rabayjr.com/vista/qosmiovalue.jpg
Tohle jsou ty aplikace: http://i28.tinypic.com/k6i5u.jpg
Mám už většinu odklikanou, zakliknuté mám pouze http://i25.tinypic.com/2vtd1xz.jpg

Nevíte, která aplikace by mi opět tu "nápovědu" zprovoznila? Zkratky FN+F? normálně fungují, jen se mi nezobrazí ta okénka.

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8856
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR

Příspěvekod swarm » 11 zář 2009 16:59

toshiba flash cards
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

cross
píše často
Příspěvky: 370
Registrován: 18 čer 2007 21:46

Příspěvekod cross » 11 zář 2009 19:49

Díky.

samson010

Příspěvekod samson010 » 07 říj 2009 22:31

mam toshibu qosmio x300 , dal som si windows 7 a nefunguje mi ta obrazovka s FN , newiem presne ktory ovladac, tiez mi nefunguju tlacidka na notebooku ktore sluzia na spustenie weebcamery , spustenie diod na NB ,stlmit zvuk atd , newiete niekto ako sa volaju tie ovladace?

Liliputan
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 10 bře 2010 22:04

Win7

Příspěvekod Liliputan » 10 bře 2010 22:39

Mám také problém se zobrazením nabídky při stisknutí Fn, ale mě nefunguje vůbec :) U Vist fungovalo, ale po upgradu na Win7 nefunguje :)

Dorota
píše často
Příspěvky: 291
Registrován: 12 zář 2008 13:33

Příspěvekod Dorota » 11 bře 2010 07:39

Tenhle problém se hodně řeší na toshiba support foru. Za prvé se ujisti, že máš nainstalovaný TVAP (toshiba value added package) pro tvůj notes. Pokud to ani potom nefunguje, zkus ještě znovu nainstalovat toshiba flash card a to tento. Mně to na mé A200 zabralo.
HP 4520s WT290EA#ARL
Toshiba Satellite A200-1ZB

Liliputan
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 10 bře 2010 22:04

Příspěvekod Liliputan » 11 bře 2010 09:40

TVAP nezabral a ten flash card jsem stáhnul, ale nejde nainstalovat :( vyskočí okno od toshiby, start, na liště se objeví installshield, kterej během vteřinky zmizí a nic neudělá :(

Liliputan
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 10 bře 2010 22:04

Příspěvekod Liliputan » 11 bře 2010 09:42

a mám ho povolenej i v configu :)

Dorota
píše často
Příspěvky: 291
Registrován: 12 zář 2008 13:33

Příspěvekod Dorota » 11 bře 2010 11:12

To je O.K. Udělalo mi to přesně totéž, ale po restartu jsem měl vše plně funkční.
HP 4520s WT290EA#ARL

Toshiba Satellite A200-1ZB

Liliputan
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 10 bře 2010 22:04

Příspěvekod Liliputan » 11 bře 2010 11:24

Mě ani po restartu :-) Zkusím oodinstalovat TVAP a FCSU a znova nainstalovat :-)

Kreon
občas něco napíše
Příspěvky: 41
Registrován: 20 črc 2009 13:29

Příspěvekod Kreon » 16 bře 2010 10:53

Kamarád má Qosmio F50 a také mu nešly po instalaci W7 Fn klávesy. Tedy....funkčně pracovaly, ale nezobrazovaly se po stisknutí tlačítka Fn na ploše.
On měl nainstalované VAP, proto mu ty klávesy fungovaly, ale nemohl na své Qosmio sehnat ty ovladače FlashCards a proto se mu fyzicky nezobrazovaly.

Takže nainstaloval VAP a FlashCards určené pro řadu A500 W7, protože pro jeho notebook vůbec nebyl k dispozici FlashCards, a po restartu vše fungovalo. Takže to zkus.
Toshiba A500, C2D P8700, 4 GB RAM, ATI HD 4650, 500GB HDD
ACER Aspire VX 15, i5-7300HQ, 8GB RAM, GTX 1050Ti, 256GB SSD

Grrty
občas něco napíše
Příspěvky: 45
Registrován: 12 kvě 2006 07:47

Příspěvekod Grrty » 16 bře 2010 15:14

No jo to uz jsem taky zkousel ale X 300 se mi premluvit k tomu, aby to fungovalo nepovedlo :lol:
Premio X600 "R.I.P." :-)
FS Amilo Xi1554 "R.I.P." :-(
TOSHIBA X300-13O :-D

javak810i
guru
Příspěvky: 1308
Registrován: 03 črc 2009 16:34
Bydliště: Roztoky u Prahy

Příspěvekod javak810i » 16 bře 2010 15:49

Tohle jsem řešil taky, musíš si ty flash cards stáhnout od jiného modelu, kde jsou k dispozici pro win 7, já jsem na své měl např pro L550
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2

Grrty
občas něco napíše
Příspěvky: 45
Registrován: 12 kvě 2006 07:47

Příspěvekod Grrty » 17 bře 2010 07:36

JJ uz to funguje diky za radu 8). Ale nepomohl tomu prvni restart. Ted rano jsem k tomu prisel a vsechno jede. Takze problem byl mezi zidli a klavesnici klasika. :)
Premio X600 "R.I.P." :-)

FS Amilo Xi1554 "R.I.P." :-(

TOSHIBA X300-13O :-D


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 9 hostů