A300-20C formatovani a instalace WIN 7 (nebo XP)

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
kadell
občas něco napíše

A300-20C formatovani a instalace WIN 7 (nebo XP)

Příspěvekod kadell » 29 lis 2009 19:40

Zdravim, mam v planu zformatovat disk a nainstalovat WIN 7 nebo XP. V notebooku byly Visty a chci se zeptat, jestli to pujde tak jednoduse, jak si predstavuju nebo se do toho nemam radsi poustet? :-) Nekde jsem cetl, ze muze byt jakysi klic zapsanej v Bios

stavač
guru

Re: A300-20C formatovani a instalace WIN 7 (nebo XP)

Příspěvekod stavač » 30 lis 2009 08:04

kadell píše:Zdravim, mam v planu zformatovat disk a nainstalovat WIN 7 nebo XP. V notebooku byly Visty a chci se zeptat, jestli to pujde tak jednoduse, jak si predstavuju nebo se do toho nemam radsi poustet? :-) Nekde jsem cetl, ze muze byt jakysi klic zapsanej v Bios

Ked chceš XP nainštalovat na tvoj notbuk tak mosiš v prvom rade v biose prepnut sata na IDE modu lebo XP nema sata ovladače alebo si priprav taketo XP kde si do inštalačky XP integruješ ovladače sata cez program nLite 1.4.9.1, nainštaluj si everest a preskenuj notbuk, z vypisu ustrojstva notbuku si postahuj ovladače alebo si po nete postahuj driverpaky XP a z nich nainštaluješ ovladaše, ked nemaš po ruke nahradny sata disk do notbuku tak si sprav recoveryDVDvista z tvojho notbuku a možeš preinštalovat vistu, ja ked robym taketo pokusi z inštalaciov XP kde vyrobca nedodal ovladače XP na svoju stranku tak to inštalujem na druhy sata disk, inak ja som to napisal že kluč visti sa zapisal do biosu a to konkretne v acer aspire 5530G a ak o tom maš pochybnosti tak mi napiš email a pošlem ti ten skren
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“