koupě baterie, Satellite Pro A300

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
M.Dragon
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 20 črc 2008 21:21

koupě baterie, Satellite Pro A300

Příspěvekod M.Dragon » 28 lis 2010 16:47

Zdravím,
před pár dny mi má baterie(typ PA3534U-1BRS, kapacita 4000mAh) začla odcházet do věčných lovišt. A už nedávno jsem se pokoušel koupit si novou, 9ti až 12ti článkovou(7200 až 9600mAh). a to od různých, firem(vyjímaje originál Toshiba). Ale vždy mi baterii nenašel systém, ačkoliv mechanicky i typově pasovala. V jednom obchodě mi bylo řečeno, že to je nekompatibilním "čipem" který má nabíjení baterky nastarosti. ;)

Chci se zeptat, zda-li měl někdo podobný problém.

Jsem teď před rozhodnutím, zda-li si objednat originál 9ti článkovou s kapactou 6000mAh(kde je doručení do 3měsíců) a to za cca 3000,-

nebo zkoušet dál neoriginální s kapacitou kolem 7-9k mAh za cenu kolem 2300,-

computer
občas něco napíše
Příspěvky: 35
Registrován: 05 říj 2010 08:26
Bydliště: Severní Morava

baterie

Příspěvekod computer » 28 lis 2010 19:55


M.Dragon
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 20 črc 2008 21:21

Re: baterie

Příspěvekod M.Dragon » 28 lis 2010 21:37



Děkuji za doporučení.
Přímo tuto baterii jsem si v Alfa computeru objednával a zkoušel přímo na provozovně.
Bohužel Windows hlásil baterie nenalezena(program Everest Ultimate, ze je baterie neznámá, ale že se nenabíjí)... Takže totéž co v jiných obchodech.
Toshiba Satellite Pro A300-15V, Core2Duo 2,4Ghz, Radeon HD 3650, 250GB, 4GB ram, Wifi B/G/N/A, LAN 100/1000, Windows 7 64b / Ubuntu 10.4

computer
občas něco napíše
Příspěvky: 35
Registrován: 05 říj 2010 08:26
Bydliště: Severní Morava

Mam ji objednanou.

Příspěvekod computer » 29 lis 2010 12:33

Mám ji objednanou tak tam vezmu notas a uvidíme.Díky za radu. Mám notas Satellite A300-247.Píšou že by měla fungovat , ozvu se jak jsem dopadl až dorazí.

Akem
píše často
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 01 pro 2010 16:57

ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

computer
občas něco napíše
Příspěvky: 35
Registrován: 05 říj 2010 08:26
Bydliště: Severní Morava

Bios

Příspěvekod computer » 03 pro 2010 14:22

Pokud baterku notebook nepozná je na vině starší BIOS většinou.

computer
občas něco napíše
Příspěvky: 35
Registrován: 05 říj 2010 08:26
Bydliště: Severní Morava

Mám tuhle

Příspěvekod computer » 13 pro 2010 13:26

Tak jsem koupil tuhle baterku do A300-247 a funguje bez problému !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.anacomp.cz/baterie-t6-power- ... 30299.html

M.Dragon
občas něco napíše
Příspěvky: 15
Registrován: 20 črc 2008 21:21

Re: Mám tuhle

Příspěvekod M.Dragon » 13 pro 2010 17:42

computer píše:Tak jsem koupil tuhle baterku do A300-247 a funguje bez problému !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.anacomp.cz/baterie-t6-power- ... 30299.html


Šťastný to člověk (o:
a nejsi náhodou někde z okolí Brna/Vsetína..... cesta mezi tím?
Toshiba Satellite Pro A300-15V, Core2Duo 2,4Ghz, Radeon HD 3650, 250GB, 4GB ram, Wifi B/G/N/A, LAN 100/1000, Windows 7 64b / Ubuntu 10.4


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 1 host