Toshiba Satellite L505 - nezobrazuje se lišta od tlačítka FN
-
- občas něco napíše
Toshiba Satellite L505 - nezobrazuje se lišta od tlačítka FN
Ahoj,
potřebuju pomoct, jak uvést do provozu lištu, která se váže na tlačítko FN.
Problém je ten, že ta lišta se mi po stisknu klávesy FN nezobrazí, ale tlačítka F1-7 fungují... hl. problém je ten, že nemohu zapínat/vypínat bezdrátové připojení (WiFi, Bluetooth) a zapínat/vypínat TouchPad (F8-9).
Už jsem četl nějáké ty témata na tomto webu a snažil jsem se odinstalovat/přeinstalovat drivery od TouchPadu, VAP a Flash cards, ale bez úspěchu.
Prosím o rady jak to zpravit.
Jinak mám "Windovs 7 Home premium 64bit"
Dík
potřebuju pomoct, jak uvést do provozu lištu, která se váže na tlačítko FN.
Problém je ten, že ta lišta se mi po stisknu klávesy FN nezobrazí, ale tlačítka F1-7 fungují... hl. problém je ten, že nemohu zapínat/vypínat bezdrátové připojení (WiFi, Bluetooth) a zapínat/vypínat TouchPad (F8-9).
Už jsem četl nějáké ty témata na tomto webu a snažil jsem se odinstalovat/přeinstalovat drivery od TouchPadu, VAP a Flash cards, ale bez úspěchu.
Prosím o rady jak to zpravit.
Jinak mám "Windovs 7 Home premium 64bit"
Dík
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Tak jsem to skusil a bez úspěchu... skoušel jsem i více modelů.
U VAP mi to hlásí že je již nainstalovaná jiná verze produktu a že je možnost jí odinstalovat v "Přidat nebo odebrat programy" ale tam se mi VAP vůbec nezobrazuje.
A FCSU hlásí že už mám nainstalované dvě verze a pospolu je to nekompatibilní/nefunkční. Jo a v "Přidat a..." se to taky nezobrazuje.
Potřebuju poradit jak to komplet smazat z notasu (smazat tak jako kdyby to tam nikdy nebylo). Jinak patřím mezi zkušenější lidi v IT, nejsem amatér, který počítačům nerozumí.
Dík
U VAP mi to hlásí že je již nainstalovaná jiná verze produktu a že je možnost jí odinstalovat v "Přidat nebo odebrat programy" ale tam se mi VAP vůbec nezobrazuje.
A FCSU hlásí že už mám nainstalované dvě verze a pospolu je to nekompatibilní/nefunkční. Jo a v "Přidat a..." se to taky nezobrazuje.
Potřebuju poradit jak to komplet smazat z notasu (smazat tak jako kdyby to tam nikdy nebylo). Jinak patřím mezi zkušenější lidi v IT, nejsem amatér, který počítačům nerozumí.
Dík
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Tak FCSU mi odinstalaci nenabídl, ani VAP ne.
Pořadí... jestli myslíš první instalaci, tak to jsem myslim proved opačně, ale tedkom jsem to skusil znovu... nejdříve VAP pak FCSU a je to pořád stejný.
A jinak kde je to hnízdo (ty programové soubory), že bych to smazl a pak smazal všechny registry atd. Potom by to mohlo jít nainstalovat.
Je tohle dobrej nápad jak to zprovoznit?
Jinak rozbaluje se mi to do C:\Users\ÚČET\AppData\Local\Temp ...je to skrytý
Pořadí... jestli myslíš první instalaci, tak to jsem myslim proved opačně, ale tedkom jsem to skusil znovu... nejdříve VAP pak FCSU a je to pořád stejný.
A jinak kde je to hnízdo (ty programové soubory), že bych to smazl a pak smazal všechny registry atd. Potom by to mohlo jít nainstalovat.
Je tohle dobrej nápad jak to zprovoznit?
Jinak rozbaluje se mi to do C:\Users\ÚČET\AppData\Local\Temp ...je to skrytý
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Hele tak to smazaní se mi nepovedlo, ani odinstalace (byla tam ikona), ale když už jsem byl v těch složkách, tak jsem tam našel exe a nastavil jsem si v něm otevření těch kart pomocí myši, tak že najedu na horní kraj obrazovky a myš tam chvílí nechám (čas je libovolnej, dle nastavení), po chvilce se ty karty objeví.
Jinak tenhle způsob má chybku v tom, že se nedá vrátit (Zpět), když si človek klikne třeba na vypnutí TouchPadu, tak mu tabulka zmizí a musí jet zase odznova, tedy zese najet myší na horní okraj atd.
A ještě k tomu "Zpět"... je to tak když si člověk nechtěně klikne třeba na "Jas" a chtěl "TouchPad" tak to musí nechat, sjed myší z toho a jet odznova.
No prostě klávesa "FN" to jistila pořád otevřený.
Kdyžtak si to vyzkoušej
Ta aplikace je na
C:\Program Files\TOSHIBA\FlashCards\TfcCont\TfcCont.exe
Jinak tenhle způsob má chybku v tom, že se nedá vrátit (Zpět), když si človek klikne třeba na vypnutí TouchPadu, tak mu tabulka zmizí a musí jet zase odznova, tedy zese najet myší na horní okraj atd.
A ještě k tomu "Zpět"... je to tak když si člověk nechtěně klikne třeba na "Jas" a chtěl "TouchPad" tak to musí nechat, sjed myší z toho a jet odznova.
No prostě klávesa "FN" to jistila pořád otevřený.
Kdyžtak si to vyzkoušej
Ta aplikace je na
C:\Program Files\TOSHIBA\FlashCards\TfcCont\TfcCont.exe
-
- píše často
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Máš nainstalovaný registry patche od toshiby? Jinak u mně, když spustím TVAP setup, můžu vybírat zda chci instalovat nebo odebírat jednotlivé součásti. Setup najdeš v Program Files/Toshiba/TVAP. Jo a prolez si i Program Files x86- možná je to podruhé nainstalovaný tam a kope se to.
HP 4520s WT290EA#ARL
Toshiba Satellite A200-1ZB
Toshiba Satellite A200-1ZB
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“