Toshiba Satellite P750-10T, nefunkční dotyková tlačítka!!!
-
- občas něco napíše
Toshiba Satellite P750-10T, nefunkční dotyková tlačítka!!!
Zdravím, potřeboval bych pomoc někoho, kdo vlastní podobný notebook.Nevím jak, ale podařilo se mi vyřadit z provozu dotyková tlačítka v horní části notebooku.Plus tlačítko touchpadu.Nainstaloval jsem si program AVG PC Tuneup.Po spuštění, analýze a vyřešení problémů, mi výše uvedená tlačítka nefungují, kromě tlačítka hlasitosti, to funguje.Docela mi to vadí, protože např. spouštění wifi, touchpadu, podsvícení kláves nebo ekorežimu, bylo pohodlné, 1 klikem.Teď musím používat FN+F8, FN+F9, na eko musím přes lištu v PC atd... Nevím jestli nebyly klávesy vyřazeny tím, že se zakázalo jejich povolení při startu PC.Ani nevím kde to hledat, a vlastně ani nevím přesně co.Zkoušel jsem obnovit jejich funkci přes tlačítkovou podporu Toshiba.Ale vyskočilo mi okno:REGISTRAČNÍ INFORMACE UVEDENÉHO TLAČÍTKA BYLY VYMAZÁNY.Tak už opravdu nevím. Možná kdybych vyplnil přesně tu tabulku, ke každému tlačítku.Tak kdyby mi někdo napsal co se nachází v jednotlivých oknech tabulky, ke každému tlačítku.Ta se nachází ve: START/VŠECHNY PROGRAMY/TOSHIBA/NÁSTROJE/PODPORA TLAČÍTEK.Za odpovědi předem dík.
kde si sebral takovouto tabulku? ja kdyz kliknu na tlacitkovou podporu tak mi vyskoci tabulka kde jsou 3 radky prazdne a tlacitka "register" "deregister" "close" "browse" a ty kolonky jsou "description" "option" "targeth path"...a dal nevim co s tim taky mi nefungujou ty dotykova tlacitka mezi reproduktory..
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“