Toshiba Satellite P750-10T, nefunkční dotyková tlačítka!!!

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
thommasino
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 16 led 2012 15:42

Toshiba Satellite P750-10T, nefunkční dotyková tlačítka!!!

Příspěvekod thommasino » 16 led 2012 16:19

Zdravím, potřeboval bych pomoc někoho, kdo vlastní podobný notebook.Nevím jak, ale podařilo se mi vyřadit z provozu dotyková tlačítka v horní části notebooku.Plus tlačítko touchpadu.Nainstaloval jsem si program AVG PC Tuneup.Po spuštění, analýze a vyřešení problémů, mi výše uvedená tlačítka nefungují, kromě tlačítka hlasitosti, to funguje.Docela mi to vadí, protože např. spouštění wifi, touchpadu, podsvícení kláves nebo ekorežimu, bylo pohodlné, 1 klikem.Teď musím používat FN+F8, FN+F9, na eko musím přes lištu v PC atd... :( Nevím jestli nebyly klávesy vyřazeny tím, že se zakázalo jejich povolení při startu PC.Ani nevím kde to hledat, a vlastně ani nevím přesně co.Zkoušel jsem obnovit jejich funkci přes tlačítkovou podporu Toshiba.Ale vyskočilo mi okno:REGISTRAČNÍ INFORMACE UVEDENÉHO TLAČÍTKA BYLY VYMAZÁNY.Tak už opravdu nevím. :( Možná kdybych vyplnil přesně tu tabulku, ke každému tlačítku.Tak kdyby mi někdo napsal co se nachází v jednotlivých oknech tabulky, ke každému tlačítku.Ta se nachází ve: START/VŠECHNY PROGRAMY/TOSHIBA/NÁSTROJE/PODPORA TLAČÍTEK.Za odpovědi předem dík. :?

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1669
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 19 led 2012 16:50

a neni tam třeba volba DEFAULT (púvodní nastavení) či tak něco?

PcBuh
píše často
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 19 led 2012 21:11

Obrázek

Je tam tovární nastavení , ale podle mého to nebude nic platné
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1669
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 20 led 2012 18:07

no a zkusil jsi ho? :)

pep10
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 21 srp 2011 17:54

Příspěvekod pep10 » 08 úno 2012 13:28

AVG PC TuneUp mi udělal to samé. Stalo se to po úpravě registrů. Ani po přeinstalování to nefungovalo. Budeš si to muset přidat do programů po spuštění manuálně, pak to bude opět fungovat.

B3!CrAZy
občas něco napíše
Příspěvky: 55
Registrován: 09 říj 2009 22:30

Příspěvekod B3!CrAZy » 06 zář 2012 23:03

PcBuh píše:Obrázek

Je tam tovární nastavení , ale podle mého to nebude nic platné


kde si sebral takovouto tabulku? ja kdyz kliknu na tlacitkovou podporu tak mi vyskoci tabulka kde jsou 3 radky prazdne a tlacitka "register" "deregister" "close" "browse" a ty kolonky jsou "description" "option" "targeth path"...a dal nevim co s tim :( taky mi nefungujou ty dotykova tlacitka mezi reproduktory..


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 1 host