Odpojuje se wifi

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
weller
občas něco napíše
Příspěvky: 51
Registrován: 10 led 2008 11:44

Odpojuje se wifi

Příspěvekod weller » 11 led 2008 19:02

Najednou se mi sama od sebe začala odpojovat wifi síť připojení k internetu najednou se odpojí a už nelajde žádny sítě pomůže jedině restart a zase to funguje ale po čase to udělá znova nevíte čím by to mohlo být?
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1

indianek
občas něco napíše
Příspěvky: 35
Registrován: 27 pro 2007 23:34

Příspěvekod indianek » 13 led 2008 21:12

Ahoj,
netusim. Dal jsem si na svuj Satellite XP. Jedine co me napadlo, ze ti Visty automaticky vypinaj sitovku (kvuli uspore energie). XPcka to tak taky maj, mam to zapnuty, ale jeste jsem nepozoroval, ze by mi to shodilo sit uplne...

jinak me nic nenapada
TOSHIBA Satellite A200-1SI, Intel® Core™ 2 Duo T5550, 1.83GHz, 2048MB RAM, Mobility Radeon™ HD 2600, 160GB 5400 ot./min. HDD, 15.4" 1280x800 WXGA+ TFT, Win XP - SP2 /// Dicota BacPac Element 15.4“ olivove zeleny

weller
občas něco napíše
Příspěvky: 51
Registrován: 10 led 2008 11:44

Příspěvekod weller » 15 led 2008 22:36

Tak ten problém s odpojováním wifi sem vyřešil staženim posledních ovladačů ze stránek toshiby a už je to v pořádku už se to samo neodpojuje 8)
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1

indianek
občas něco napíše
Příspěvky: 35
Registrován: 27 pro 2007 23:34

Příspěvekod indianek » 16 led 2008 08:01

taky reseni :wink:
TOSHIBA Satellite A200-1SI, Intel® Core™ 2 Duo T5550, 1.83GHz, 2048MB RAM, Mobility Radeon™ HD 2600, 160GB 5400 ot./min. HDD, 15.4" 1280x800 WXGA+ TFT, Win XP - SP2 /// Dicota BacPac Element 15.4“ olivove zeleny

Tiger23
píše často
Příspěvky: 128
Registrován: 16 zář 2007 14:51

Příspěvekod Tiger23 » 16 led 2008 15:12

weller píše:Tak ten problém s odpojováním wifi sem vyřešil staženim posledních ovladačů ze stránek toshiby a už je to v pořádku už se to samo neodpojuje 8)


aku mas aktualnu verziu ovladacov?
Toshiba Satellite 1M8:
C2D T7100 1.8Ghz
DDR2 2x1024 667Mhz
ATI HD2600 256DDR2
Toshiba 160GB 5400 rpm
Logitech MX510

weller
občas něco napíše
Příspěvky: 51
Registrován: 10 led 2008 11:44

Příspěvekod weller » 16 led 2008 18:20

Mám verzi 11.5.0.32
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1

Scorpiooon
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 18 led 2010 01:02

Příspěvekod Scorpiooon » 18 led 2010 15:26

Ahoj, mam nejspíš podobný problém :( Mam Satellite A500 a vypadává mi internet přes WiFi, když zapnu diagnostikovat a opravit, objeví se mi zpráva, že je pravděpodobně chyba v síťovym adaptéru, ovladače mam aktuální ze stránek Toshiby, všechno donedávna fungovalo v pohodě. Teď se to prostě někdy vypne a občas pomůže, když ho prostě od sítě odpojim a zase připojim, občas naskočí sám od sebe třeba za půl hodiny. Nemáte s tim zkušenosti? Budu ho stejně reklamovat kvůli přehřívání, tak nevim, jestli to nemůže mít souvislost, případně jestli to mam zkusit reklamovat jako další závadu. :?

MadaFaka
píše často
Příspěvky: 158
Registrován: 30 dub 2007 18:21

Příspěvekod MadaFaka » 26 led 2010 14:41

Nepripojujete to nahodou k routeru huawei od O2?
Ten totiz tohle dela (hlavne s intelackejma adapterama).
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site

"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8856
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR

Příspěvekod swarm » 26 led 2010 15:14

huawei od O2 to dělá snad s každou Wifi.... je to ten největší šmejd, co jsem doma kdy měl.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 3 hosti