Mám šanci na pěknou grafiku? Má někdo zkušenosti? Half-life 2 tu na tom rozjedu na max rozlišení i detaily, ale ten HoMaM nevim
Heroes of Might and Magic V
-
SonGokussj4
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Heroes of Might and Magic V
Tak mě teď napadá, rozjel bych to s mým Lenovo ThinkPad R61 15,4" ?
Mám šanci na pěknou grafiku? Má někdo zkušenosti? Half-life 2 tu na tom rozjedu na max rozlišení i detaily, ale ten HoMaM nevim
-
polo
-
SonGokussj4
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
-
SonGokussj4
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
-
polo
re
Nejlepší je prostě 3 díl, do teď si pomatuju, jak jsme ho pařili v mulťáku na jednom počítači, třeba v 8 lidech
To byly časy.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
Ja se asi nejvic nahral dvojky. Trojka je hodne dobra. A jednicka me tez velmi bavila, obcas si ji jeste dam. Akorat me mrzi ze ji malokdo kdy hral... a to si vetsina lidi rika pametnici. Btw hrali jste nekdy King's bounty? Je to tez od 3DO (tvurce sveta Might and Magic) a je to prakticky prvni dil, starsi nez Heroes1(ktery byl prvni ze serie HoMaM, ale prakticky byl az druhy)
-
polo
Ja...
Neni nahodov King's Bounty: The Legend pokracovanie ?(zatial som nectital nic o legend ale niekto my to spominal)
Inac 1 diel bol cool ale mne sa pacil 2 ten ma drzal pri vedomi vela noci spolu s kamaratmi... A 3 ten bol asi najhranejsou hrou v mojom zivote...4 bola dobra zmena a velmi ma zaujala ale az po case 5 nieje zla ale uz to nieje take chytlave...
Neni nahodov King's Bounty: The Legend pokracovanie ?(zatial som nectital nic o legend ale niekto my to spominal)
Inac 1 diel bol cool ale mne sa pacil 2 ten ma drzal pri vedomi vela noci spolu s kamaratmi... A 3 ten bol asi najhranejsou hrou v mojom zivote...4 bola dobra zmena a velmi ma zaujala ale az po case 5 nieje zla ale uz to nieje take chytlave...
Nevim, mozna to je pokracovani, koukam ze to ma podobny game-style jako HoMaM (resp. King's Bounty) tedy to asi pokracovani bude. Kazdopadne ho ale uz neudelalo 3DO, ktere zacalo tvorit Heroes of Might and Magic serii a po vydani 4teho dilu Heroes a 9teho dilu Might and Magic zkrachovalo. Imho ani jeden dil se mi nezamlouval.
-
polo
-
SonGokussj4
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
-
polo