Tak mě teď napadá, rozjel bych to s mým Lenovo ThinkPad R61 15,4" ?
Mám šanci na pěknou grafiku? Má někdo zkušenosti? Half-life 2 tu na tom rozjedu na max rozlišení i detaily, ale ten HoMaM nevim
Teď mě zas totiž dostala čtyřka a říkal jsem si, že bych té pětce mohl dát zas šanci I když ten přechod do 3D.. .)
Oki, vyzkouším Díky.
Ten Quadro 140 je asi docela výkonná grafárna, že? Jsem s tím absolutně nepočítal
Na tej hre nevidis skulb pokial tito neklesne pod 15FPS ale po case to na oci nieje prijemne .... Inac kampan je celkom Ok a datadisk Hammer of the fate to trosku spestri....
Najlepsia je aj tak 3 a 4 zo vsetkymi datadiskami....
Ja se asi nejvic nahral dvojky. Trojka je hodne dobra. A jednicka me tez velmi bavila, obcas si ji jeste dam. Akorat me mrzi ze ji malokdo kdy hral... a to si vetsina lidi rika pametnici. Btw hrali jste nekdy King's bounty? Je to tez od 3DO (tvurce sveta Might and Magic) a je to prakticky prvni dil, starsi nez Heroes1(ktery byl prvni ze serie HoMaM, ale prakticky byl az druhy)
Ja...
Neni nahodov King's Bounty: The Legend pokracovanie ?(zatial som nectital nic o legend ale niekto my to spominal)
Inac 1 diel bol cool ale mne sa pacil 2 ten ma drzal pri vedomi vela noci spolu s kamaratmi... A 3 ten bol asi najhranejsou hrou v mojom zivote...4 bola dobra zmena a velmi ma zaujala ale az po case 5 nieje zla ale uz to nieje take chytlave...
Nevim, mozna to je pokracovani, koukam ze to ma podobny game-style jako HoMaM (resp. King's Bounty) tedy to asi pokracovani bude. Kazdopadne ho ale uz neudelalo 3DO, ktere zacalo tvorit Heroes of Might and Magic serii a po vydani 4teho dilu Heroes a 9teho dilu Might and Magic zkrachovalo. Imho ani jeden dil se mi nezamlouval.
ja som mal 4 po urcitej dobe celkom rad, Inac jasne ze 3DO zkoncilo ale The Legend vyzzera ako pokracovanie(Aj ked je uz od dvoch inych tvorcov)...(Inac Bounty sa da zadarmo stiahnut a spusiti pod DOSBOXOM je to cool)
Ja vim ze da, uz je to stary abandoware. Koukal jsem ze existovala dokonce i C64 verze. (Might and Magic 2 tez existoval na C64, skoda ze jsem ho kdysi nemel, to bych si ho uzil)
Trochu OT, ale Napadlo mě, že bych na R61 zkusil Gothic 3 Co na to říkáte
Jinak nejvíc mě bavil Homam 2, posléze 3, možná novej druh hraní, kterej mě baví ještě stále teď - 4, hlavně grafika a přehlednost je to skvost A 5 asi odinstaluju
Uz tu dokonce je zalozeny thread o "Gothic 3 a R61" takze pokud mas nejake dotazy, bude lepsi kdyz to budes resit tam, samozrejme nejdriv doporucuju procist, pokud te neco zajima. (thread je na konci stranky)