Vista a Photoshop

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Kaman

Vista a Photoshop

Příspěvekod Kaman » 18 dub 2007 12:05

Kupuji notebook a mam moznost vybrat si mezi Win XP Pro a Win Vista Home Premium. Vite nekdo jestli na Vista funguje Photoshop CS2, pripadne CS3? Win Vista bych rad zkusil ale jestli to nepojede tak to nema cenu...

Jestli je to blbej dotaz tak sorry, ale vsichni me strasej ze na Win Vista skoro nic nefunguje, tak se radsi ptam. Diky

leon

Příspěvekod leon » 18 dub 2007 12:28

na Win Vista funguje vetsina veci a muslim, ze Photoshop bude patri mezi tu vetsinu ... problemy jsou byvaji u 64bit verze Vista, ale jde spise o problemy s ovladacema na HW ... proto se taky do notebooku standardne davaj 32bit Vista i kdyz ma nobook podporu 64 bit ...

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 18 dub 2007 14:49

http://www.adobe.com/support/products/p ... _vista.pdf

photoshop cs2:
Installs and runs with minimal known issues.
Find out about any known issues by searching
the Adobe knowledgebase at www.adobe.com/
go/support. Enter the keyword Vista.

Q. In December 2006, Adobe released a public beta of Adobe Photoshop CS3. Does the
beta of Photoshop run on Windows Vista?
A. Yes. The beta version of Adobe Photoshop CS3 was designed to install and run on
Windows Vista. In fact, this public beta concretely demonstrates our commitment to
making our creative products compatible with the new Windows Vista operating system as
soon as feasible. We are currently testing the prerelease version of Photoshop on the
shipping version of Windows Vista to help ensure optimal compatibility before we officially
release Photoshop CS3 in the Spring 2007

Jozefko
občas něco napíše

Příspěvekod Jozefko » 22 dub 2007 08:19

konkretne z photoshopom CS2 su problemi pri registracii .... postup ako to obist je : nainstaluj prejdi do save modu tam odpoj vsetky sietove zariadenia ... zakaz ... nie odinstaluj ... restartni ... po nastartovani MS Vista spusti photoshop a sprav registraciu ... potom povol zariadenia :D

Dolnma
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dolnma » 14 črc 2008 20:35

Dobrý den.Nechci zakládat nové téma tak mám takový problém s Adobe Photoshop CS3 Extended.Dnes jsem si stáhnul Adobe Photoshop CS3 Extended a když ho rozbalím a spustím setup,tak mi to napíše "Při instalaci se vyskytla chyba a nelze pokračovat.Vyžádejte si pomoc od zákaznické podpory Adobe. Internal Error 2739." .Nevíte někdo co s tím? Ještě mě napadlo jestli to není Vistou.Dík za odpověd

[DeviL]
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod [DeviL] » 15 črc 2008 06:50

Já mám PhotoShop CS3 Extended a fachá uplně v poho :wink:
TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“