záruční servis MSI
záruční servis MSI
Co je pravdy prosím, že záruční opravy MSI provádí jen polský servis?
ano je msi přesunula česky servis do Polska což je pro někoho dobře pro někoho ne
jinak pokud máš problém s svým notebookem msi můžeš kontaktovat servis na emailu nebo na tel : 800 142 571 service.cz@msi-polska.pl
tady je odkaz na objednaní svozu a převozu do polska
http://jkarma.msi.com.tw/Customer_Service/Default.aspx nahoře jak je select your location tak vyber czech republic
jinak pokud máš problém s svým notebookem msi můžeš kontaktovat servis na emailu nebo na tel : 800 142 571 service.cz@msi-polska.pl
tady je odkaz na objednaní svozu a převozu do polska
http://jkarma.msi.com.tw/Customer_Service/Default.aspx nahoře jak je select your location tak vyber czech republic
Aj pre slovenskych zakaznikov bol servis presmerovany do polska a uz som tam jeden notebook posielal a mozem povedat ze spokojnost , 5 prac. dni trvala oprava cize 9 dni trvalo kym sa mi notebook vratil odo dna kedy som ho do ruk dal kurierovy bol tam jeden vikend vtom a 2 dni cistej cesty do a z polska, notebook dosiel funkcny, vycisteny, dokonca vymenili samy odseba prasknuty kryt LCDcka nasledkom padu na vrchnej strane takze som to do popisu zavady ani nedaval lebo to bolo spôsobene uzivatelom - notes uz dva mesiace funguje takze zatial to vyzera dobre . A teda menili zakladovku - neslo to zapnut .
Akurat ze ja som tu reklamaciu nahlasoval na www.sil.cz , teda konkretne som zavolal do SIL ktory v january este robil tuto sluzbu pre MSI neviem ci stale robi ale myslim ze ano .
Akurat ze ja som tu reklamaciu nahlasoval na www.sil.cz , teda konkretne som zavolal do SIL ktory v january este robil tuto sluzbu pre MSI neviem ci stale robi ale myslim ze ano .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
pro SK plati toto
Tel 0 800 004 803
service.sk@msi-polska.pl
a pro formulář na vyzvednutí platí
http://jkarma.msi.com.tw/Customer_Service/Default.aspx
jen v sekect your localition vybereš Slovensko je nahoře před nama mi jsme poslední
Tel 0 800 004 803
service.sk@msi-polska.pl
a pro formulář na vyzvednutí platí
http://jkarma.msi.com.tw/Customer_Service/Default.aspx
jen v sekect your localition vybereš Slovensko je nahoře před nama mi jsme poslední
hlavne neviem prečo si to nenapísal do rozbehnutej témy servis MSI,ale zakladáš novú tému...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
MSI Polska - fotky
http://www.notebookcheck.pl/MSI-Polska- ... 10.0.html#
http://www.notebookcheck.pl/MSI-Polska- ... 10.0.html#
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
záruka
čaute chtěl bych se zeptat kolik by tak stála oprava mého CX-605 je poškozený nejspíš akorát harddisk...mám ho sice ještě v záruce ale já debil ho otevřel protože sem si myslel že je u harddisku pouze vypadnutý kontakt. myslíte že mi ještě přijmou záruku-? nebo kolik by v druhém případě tak stála výměna harddisku? děkuji za odpovědi.
-
- píše často
Re: záruka
ondrautk píše:čaute chtěl bych se zeptat kolik by tak stála oprava mého CX-605 je poškozený nejspíš akorát harddisk...mám ho sice ještě v záruce ale já debil ho otevřel protože sem si myslel že je u harddisku pouze vypadnutý kontakt. myslíte že mi ještě přijmou záruku-? nebo kolik by v druhém případě tak stála výměna harddisku? děkuji za odpovědi.
Sežeň si Warranty Sticker a máš to
ThinkPad X220 i5-2520M, 4GB RAM, 120 GB SSD
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
Past:
-
- občas něco napíše
Myslíš že je jedno aky typ nálepky tam bude ? Podľa mňa asi nie, no neviem.
Každopádne napíš do servisu, že máš poškodený hdd a aj poškodený warranty sticker a či ti to opravia v rámci záruky.
Ja som tak trošku poškodil hdd a vymenili mi ho ako nič - síce za inú značku ale vymenili.
Každopádne napíš do servisu, že máš poškodený hdd a aj poškodený warranty sticker a či ti to opravia v rámci záruky.
Ja som tak trošku poškodil hdd a vymenili mi ho ako nič - síce za inú značku ale vymenili.
ASUS-N53SV-SX268V i5-2410M/ 60GB SSD OCZ Vertex 2/ 640GB/ 6G/ GT 540M 1GB VRAM + HD Graphics 3000
MSI GX633 ---> 4 reklamácie | vrátenie plnej nákupnej ceny (dobropis)
MSI GX633 ---> 4 reklamácie | vrátenie plnej nákupnej ceny (dobropis)
-
- píše často
Nemyslím si že je jedno jaká nálepka tam bude jenom říkám že jak na to koukám tak celkové náklady na výrobu jednoho jsou asi 2 kč úplně toho stejnýho. Jinak samozřejmě souhlasím s kolegou nahoře. Mě poslali z reklamace notes s poškozeným warranty stickerem a když jsem jim tam ten ntb po nějakým čase posílal zase tak žádnej problém nebyl ....patricius píše:Myslíš že je jedno aky typ nálepky tam bude ? Podľa mňa asi nie, no neviem.
ThinkPad X220 i5-2520M, 4GB RAM, 120 GB SSD
Past:
Past:
Re: záruka
ondrautk píše:čaute chtěl bych se zeptat kolik by tak stála oprava mého CX-605 je poškozený nejspíš akorát harddisk...mám ho sice ještě v záruce ale já debil ho otevřel protože sem si myslel že je u harddisku pouze vypadnutý kontakt. myslíte že mi ještě přijmou záruku-? nebo kolik by v druhém případě tak stála výměna harddisku? děkuji za odpovědi.
pokud ti jde o přelepku "Waranty void if removed" tak buď v klidu... v ČR právní řád nezná nic takového, takže to nemůže být ani vyžadováno. Efekt by to mělou pouze u nějaké nadstabsartní záruky.
No
To sice nezná, ale zato může prodejce/servis tvrdit, že došlo k poškození vlivem neodborného zásahu. Ty se pak sice můžeš soudit, ale to se ti obvykle jaksi nevyplatí (trvá to dlouho a s nejistým výsledkem, stojí to hafo peněz). V reálu je prostě důležité, jak se daný servis k podobným problémům staví, nakolik je seriozní.
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)