Acer Aspire 1520 1524WLMi - výměna HDD
-
vanhalf
Acer Aspire 1520 1524WLMi - výměna HDD
Potřebuji vyměnit HDD u tohoto notebooku. Kde ho v něm najdu ? Jak se k němu dostanu? Bojím se odšroubovat všechny šroubky co tam sou aby se mi to nerozpadlo
Hledal jsem to pod těma dvěma dvířkama co tam jsou , ale byla tam jen paměť a modem. Díky za radu 
-
majki
-
vanhalf
majki : take jsem si toho vsimnul , ale je to cely oplechovany takze nevim co tam je a drzito dost napevno. Poradne sem do toho nevidel. Zkusim to jeste jednou prozkoumat. Jinak sem sundal vsechny srouby na spodku a stejne to furt nekde drzi pri sobe. Nechce se mi to nejak pacit od sebe. Tak doufam, ze u Aceru opravdu nejsou hloupi a ze to bude za tou baterkou. Jo a pokud se dlouho neozvu , tak sem to urval a notebook je v prdeli 
-
vanhalf
Tak sem vyndal baterku, koukam na to a mohl by to ten HDD bejt. Ale nejde to za nic chytit a vyrvat ven. Asi je na to vyndani potreba nejaky servisni specialni nastroj, kterej nemam . Takze sem zase tam kde sem byl
a asi se musim porozhlidnout po nejakym servisu
Kdyby nekoho neco napadlo dejte vedet 
-
majki
vanhalf píše:Tak sem vyndal baterku, koukam na to a mohl by to ten HDD bejt. Ale nejde to za nic chytit a vyrvat ven. Asi je na to vyndani potreba nejaky servisni specialni nastroj, kterej nemam . Takze sem zase tam kde sem byla asi se musim porozhlidnout po nejakym servisu
Kdyby nekoho neco napadlo dejte vedet
Kdybys to mel moznost detailne pofotit, tak mi to posli na mail (majkin.p@seznam.cz), omrknu to
-
vanhalf
-
majki