Hledal jsem to pod těma dvěma dvířkama co tam jsou , ale byla tam jen paměť a modem. Díky za radu
  Hledal jsem to pod těma dvěma dvířkama co tam jsou , ale byla tam jen paměť a modem. Díky za radu  

a asi se musim porozhlidnout po nejakym servisu
  a asi se musim porozhlidnout po nejakym servisu   Kdyby nekoho neco napadlo dejte vedet
  Kdyby nekoho neco napadlo dejte vedet  
vanhalf píše:Tak sem vyndal baterku, koukam na to a mohl by to ten HDD bejt. Ale nejde to za nic chytit a vyrvat ven. Asi je na to vyndani potreba nejaky servisni specialni nastroj, kterej nemam . Takze sem zase tam kde sem byla asi se musim porozhlidnout po nejakym servisu
Kdyby nekoho neco napadlo dejte vedet

Jo byl to opravdu HDD za tou baterkou. Akorát to chtělo pořádně zatáhnout za takovou slídovou průhlednou tkaničku a celý to vylítlo ! Ten HDD je schovanej v plechový krabičce, takže nebylo poznat co to je. A tu slídovou "tkaničku" sem považoval za izolaci mezi aku a tou plechovou krabičkou takže mne zprvu nenapadlo za to tahat.
 Jo byl to opravdu HDD za tou baterkou. Akorát to chtělo pořádně zatáhnout za takovou slídovou průhlednou tkaničku a celý to vylítlo ! Ten HDD je schovanej v plechový krabičce, takže nebylo poznat co to je. A tu slídovou "tkaničku" sem považoval za izolaci mezi aku a tou plechovou krabičkou takže mne zprvu nenapadlo za to tahat.  majki měl si pravdu Děkuji moc
  majki měl si pravdu Děkuji moc  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 hostů