Gater píše:birkopf > No zas tak levna neni Ale me by to zas tak nevadilo.
btw : Psal jsem do Lenova, jestli nechystaji konfiguraci R400 s Core 2 Duo rady P a s WXGA+ rozlisenim. Dostal jsem odpoved, ze zatim ne, pry snad nekdy na podzim. Smutny
u nas sa daju zohnat r400 s wxga+ a p8400. som stastnym majitelom a stala ma ani nie 800 euro...
Zdravím, nevíte někdo, jestli Lenovo chystá také nový model R500 s rozlišením 1680x1050? Je to asi měsíc, co se objevil nový model R500 s lepším CPU ale s rozlišením 1280x800.
Jo a ještě, proč ze všech obchodů zmizely Lenova R500 s Win Vista + XP recovery, teď je všude jen XP + Vista recovery.
Gater:
U vs je najma velka konkurencia zo strany ASUSu, Acer-u a VBI v consumer segmente... Znacky ktore u nas velmi nejdu, kedze tu vedie najma HP, Toshiba, pomalicky aj Acer no a vela ludi sa nadchne korporatnym Lenovom.
CeCo > To máš pravdu. Spousta lidí chce hlavně levný, výkonný a pěkný notebook (Acer, Asus atd.) Pak je tu ten zbytek, co hledá pevný, spolehlivý a kvalitní notebook na práci. Ale koukal jsem na alza.cz a docela ty Lenova lidi kupují, ale jiste o mnoho méně, než ten zbytek.
Prasklina je při pohledu zezadu vlevo nahoře. Nevím jak je tam dlouho a jestli je důsledkem pádu - o žádném pádu nevím. Má význam zkoušet reklamovat? Dá se zabránit šíření? Díky za Vaše reakce
Tak za zkoušku stojí vyreklamovat téměř vše. Nic za to nedáš, můžeš jen získat. Pokud jim odpřisáhneš, že s tím bylo slušně zacházeno a nedošlo k žádné kolizi, myslím, že by to vyreklamovat mohli.
S reklamacemi v Lenovu mám smíšené zkušenosti - mylně prohlásili můj minulý notebook za kradený a byla s tím docela tahanice, nakonec řekli "Omlouváme se, zmýlili jsme se. Náš pracovník špatně pochopil naše WWW stránky." Zase mohu říci, že mi vyreklamovali kdejakou blbost, i která se nelíbila subjektivně jen mně...
Vlastním R400 a při běhu Vist je pořád slyšet takový konstantní pískavý zvuk a při práci se soubory se začal objevovat ještě jeden o vyšší frekvenc vždycky tak na půl vteřiny. Myslel jsem si, že je to vada notebooku a chtěl jsem to příští týden odnést do servisu, ale už tři dny používám Ubuntu a v něm k tomu nedochází. Nevíte, co bych ze softwaru mohl zkusit povypínat nebo změnit nějaké nastavení? Díky