ja sem ti tam řekl že: "ne,nepujde...", akorát sem ti napsal, že kdyby sis přečetl požadavky a podíval se jakou máš GK, tak bys hned věděl,že to nepojede...
ja mam takovy zajiavy problem.. GTA ani nespustim kdyz spustim ten social club, tak se mi natvrdo sekne cele pc a pomuze uz jenom tvrdy restart.. mam XP s SP3, framework 3.5, games live a ovladace 180.84 a nic proste.. nesetkal se nekdo s timhle problemem uz?
Hrubesdusan píše:Čauki, chtěl bych se zeptat, jestly rozjedu aspoň na Low GTA4 s touto konfigurací. Intel Pentium Dual Core 2.0GHz, 2Gb RAM, ATI Radeon X1350 128MB DDR2, Windows Vista Home basic Service Pack 1. Díky..
Jsem na pár fórech, kde se GTA IV řeší a jak jsem zjistil, tak GTA IV bez 512 MB VRAM na GK nerozjedeš. Pár vyvolených to rozjede i na 256 MB VRAM, ale se 128 MB VRAM opravdu nemáš šanci. Teda pokud nebudeš mít extra hodně velký štěstí. Protože nikoho s 128 MB VRAM, který to rozjel neznám. A ještě k tomu máš ATInu se kterou je taky pořádnej problém.
Mě to s těma ovlladačema jde, ale žádné vylepšení v plynulosti jsem nezaznamenal.
Zato mi jdou ale o dost líp jiné hry Např Guitar Hero 3 (který se mi k nepochopení vzhledem k mé konfiguraci občas škubal) mi jde najednou krásně. Far Cry 2 mi jde taky o dost lépe.
tak ja jsem to s 256MB VRAM rozjel vpohode i bez spesl ovladacu sice zadna slava ale to na zadnem stroji zatim...jinak ale je citit hlavne problem s nacitanim textur mozna kvuli pameti ale kdyby byla hra poradne udelana tak si nacte co potrebuje jako jine gamesky a seka se pri vyssich detailech a clovek alespon vi co ma menit ...takze tak...zrejme prvne lituji ze jsem nesel do notese co mel 8600GT 512MB VRAM ikdyz mam GDDR3 ktery jsou my momentalne na p...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
zdravim mam notas acer aspire 5520G a nainstaloval jsem si gta4 a trochu se mi to kouse no.... nejsou nake nove ovladace na grafickou kartu ge force 8600GS??? a nebo mate nekdo emulator ktery pry umozni nainstalovat ovladace na grafiky u pc i na notebook???
mam windows xp 32 bitu a nevim kde mam najit ten inf soubor pls prosim o kdyztak i navod jsem zacatecnik ... .tedkom sem totiz nainstalovat nake ovladace a v gta 4 mi blbnou textury
Tam máš hned nahoře na stáhnuté Driver, a vedle něho Modded INF, který nakopíruješ a přepíšeš ve složce s rozbaleným driverem, ještě než ho nainstaluješ.