kenny píše:dobry den, s timto notebookem mam nasledujici problem po pripojeni usb klavesnice se mi nejak rozhodilo rozlozeni klavesnice v systemu a nyni i bez pripojene usb klavesnice mi notebook neustale pise napr. misto znaku 'u' cislici 4.. nevite jak se tehle hloupe chyby nejak zbavit dekuji?
no v nastaveni klavesnice nebo jazyky, nekde tam je cela klavesnice takovy obrazek.. nevim presne ale je to tam.
jeste jsem nedoplnil, ze se jedna o win XP.. zadny obrazek v nasteni neni .. uz jsem se pokousel menit nastaveni klavesnice atd.. ale problem neustale pretrvava:/,, neni nutny nejaky software primo od fujitsu ??,
dopadla nejak ta reklamace notasu ohledne toho zapinani? ze nekdy proste nejde zapnout, musi se vytahnout baterka a bla bla ... ?
mne to udelalo za mesic 4x
ted jsem vytahl baterku uplne, mam to doma z 90% na siti takze baterka neni potreba neustale dobijet a problem nemam
No ja mam ted uplnej klid,za polsedni dobu ani jednou a to sem to poustel jak bez zdroje z baterky tak ze site. uplne v pohode. Ted me mozna ukamenujete ci to placam za blbosti, ale jen sem kouknul do biosu (ale vubec tomu nerozumim ) a tam v nakym zobrazeni obrazovky sem misto both zapnul auto nebo naopak. ani nevim jestli to ma nakej vliv,kazdopadne od ty doby vse OK.asi shoda nahod, na ty pocitace fakt moc nejsem,sem spis uzivatel
Tak co se tyce toho "nezapnuti" pri startu,ted mam uplnej klid. Uz dlouhou dobu to nic neudelalo,porad sice trnu kdyz zmacknu startovaci tlacitko,ale dobre to dopada. jak ste na tom vy?
a já dycky myslel, ze to tady je o zkusenostech s timhle nb.
no kazdopadne, poridil sem si ted do nej novy pameti, ne ze by 2GB byly malo, ale 4 jsou vic, ze jenze konec srandy, misto 4GB mi to ukazuje 3GB, presneji 3072MB. netusite nekdo prosim o co jde? jsou to A-Data 2048MB DDR2 800MHz. https://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21UY010GCP
koukal sem na ovladace pro V5545 na fs pro Visty 64 a je jich tam jen par. s poznamkou, ze co tam neni, je soucasti operacniho systemu. je to mozny? ze bych nepotreboval ovladac na grafiku, LAN a tak? vite o tom nekdo neco? zkusenosti s 64bit OS? asi sem si to mel zjistit, nez sem koupil ty 4GB pameti, ale aspon ted muzu v hospode frajerit
Aj tak vo winXP jeden program má povolené používať iba 2GB RAM dokopy, lebo samotný systém to nepovoluje, ale existuje na to prepínač čím sa to dá zapnúť v bootloaderi.
Toto treba doplniť:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT=''Windows XP Professional'' /3GB