Sony VGN-FW41
Aha čo sa mi podarilo: http://img23.imageshack.us/img23/8805/f ... erimen.jpg
Všimanite si teploty !!!
Všimanite si teploty !!!
hombre_71 píše:pískání neslyším, ale slyším chroustání disku. Není to moc nahlas ale slyšitelné, na mém předchozím FS Amilo sem to nějak nevnímal, ale je fakt že tam jsem měl XP a tady Vistu a ta obecně hrabe na disku trochu víc
tak disk je normalni to mi taky hryze ale to piskani tam je no... aspon vim ze to delat nema. mozna to piska disk nvm ale tohle piskani je slysitelny v tichy mistnosti i z metru
re
no tak sem se zaposlouchal a asi to bude ten hdd a urcite je to vetsi hluk nez tezko slysitelny sum takze je jasnej (mam pocite ze to je cim dal horsi). Do pristi vejplaty to jeste vydrzim a koupm externi hdd zformatuju a poslu jim to do servisu. No kazdej nema kliku
Děkujeme za předregistraci k Windows 7 upgrade!
Zaznamenali jsme veškeré Vaše údaje, které pečlivě zpracujeme. Budeme Vás osobně informovat, jakmile bude náš program upgrade zahájen. Ohledně podrobností o doručení a platbě budeš kontaktován do 22. října 2009.Tvoji objednávku balíčku Windows® 7 Upgrade Kit bude možno doručit hned poté, co Microsoft zpřístupní verzi Windows® 7 veřejnosti.
....tohle mi napsali hned po zaregistrování, teď už tedy jen čekám
Zaznamenali jsme veškeré Vaše údaje, které pečlivě zpracujeme. Budeme Vás osobně informovat, jakmile bude náš program upgrade zahájen. Ohledně podrobností o doručení a platbě budeš kontaktován do 22. října 2009.Tvoji objednávku balíčku Windows® 7 Upgrade Kit bude možno doručit hned poté, co Microsoft zpřístupní verzi Windows® 7 veřejnosti.
....tohle mi napsali hned po zaregistrování, teď už tedy jen čekám
Vážený Pan Novák
Ďakujeme vám za objednávku aktualizačného balíčka Windows 7 Upgrade Kit; ponechajte si potvrdenie tejto objednávky ako doklad.Podrobnosti o faktúre
Názov Pan Marin Novák
Adresa (1. riadok) R***
Adresa (2. riadok)
Mesto **
Okres
Štát Czech Republic
PSČ **
Aktualizačný balíček Windows 7 Upgrade Kit pre
Model: VGN-FW41E/H
Operačný systém: Vista 32 Home Premium
Architektúra: 32-bit
Podporované jazyky: angličtina, portugalčina, gréčtina, turečtina, čeština, slovenčina, poľština, rumunčina, bulharčina, maďarčina, švédčina, fínčina, dánčina
Spolu vrátane DPH CZK 640.00
Počítajte prosím s doručovacou dobou až do 3 týždňov.
Ak potrebujete akúkoľvek ďalšiu pomoc, kontaktujte aktualizačný tím Windows 7 na: +420 239 016 186
S pozdravom,
Link Network Ltd.
jako 640 mi nepřijde jako málo když je windows v ceně
Ďakujeme vám za objednávku aktualizačného balíčka Windows 7 Upgrade Kit; ponechajte si potvrdenie tejto objednávky ako doklad.Podrobnosti o faktúre
Názov Pan Marin Novák
Adresa (1. riadok) R***
Adresa (2. riadok)
Mesto **
Okres
Štát Czech Republic
PSČ **
Aktualizačný balíček Windows 7 Upgrade Kit pre
Model: VGN-FW41E/H
Operačný systém: Vista 32 Home Premium
Architektúra: 32-bit
Podporované jazyky: angličtina, portugalčina, gréčtina, turečtina, čeština, slovenčina, poľština, rumunčina, bulharčina, maďarčina, švédčina, fínčina, dánčina
Spolu vrátane DPH CZK 640.00
Počítajte prosím s doručovacou dobou až do 3 týždňov.
Ak potrebujete akúkoľvek ďalšiu pomoc, kontaktujte aktualizačný tím Windows 7 na: +420 239 016 186
S pozdravom,
Link Network Ltd.
jako 640 mi nepřijde jako málo když je windows v ceně
http://club.vaio.sony.eu/clubvaio/cz/cs ... /order.htm plati se při objednání
Kód: Vybrat vše
http://www.vaiowindows7upgrade.com/sk/faq
Prechod na Windows® 7 z Windows Vista® môžete uskutočniť buď “priamou inováciou” alebo “inštaláciou odznovu”. VAIO však bude podporovať výlučne scenáre “priamej inovácie”.
Tým chcú povedať, že nemôžem sformátovať celý disk a nainštalovať všetko odznova?
Môže sa stať, že to to inštalačné DVD nedovolí?
Resp. čo ak si stiahnem z inakadial DVD win7 a použijem ten product key čo mi pošlú? bude to možne?