ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
-
- občas něco napíše
kvakunek: a já bych koupil rovnou ten, u kterého vím, že se v něm nikdo nerýpal. Navíc když by byly za stejnou cenu
A končím s OT, včera jsem si byl notebook osobně prohlídnout a i vzhledově se mi líbí, takže zítra objednávám. Snad budu mít štěstí na bezvadný kus.
Ale bude se mi těžce zvykat, zatím jsem nenašel žádný notebook, který by se, co se týče pohodlí ovládání, alespoň přiblížil mému Amilu. Škoda, že se potenciometry pro ovládání zvuku přestaly používat a vše se řeší jen přes Fn nebo ty dotykové pitomosti.
A končím s OT, včera jsem si byl notebook osobně prohlídnout a i vzhledově se mi líbí, takže zítra objednávám. Snad budu mít štěstí na bezvadný kus.
Ale bude se mi těžce zvykat, zatím jsem nenašel žádný notebook, který by se, co se týče pohodlí ovládání, alespoň přiblížil mému Amilu. Škoda, že se potenciometry pro ovládání zvuku přestaly používat a vše se řeší jen přes Fn nebo ty dotykové pitomosti.
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Tááákže. Opět píská, tentokrát víc a i mimo USB. Volala jsem servis Acer... na infolince přiznali, že o problému vědí, údajně za to můžou procesory Intel, které jim byly dodány. Řeší to výměnou vadné součátky (asi teda základové desky) v servisu. Protože bydlím na periferii Brna, mohu to do servisu zavézt osobně a zpět mi ho údajně pošlou za 2-3 pracovní dny přes PPL.
Prosím zde zůčastněné o názor, zda NTB nechat opravit, a nebo zda byste našli nějakou alternativu s podobným vybavením. Do středy mohu stále odstoupit od smlouvy a nemusím si ho nutně nechávat.
Ale oprava mi vysloveně nevadí, pokud už by pak vše bylo OK.
Prosím zde zůčastněné o názor, zda NTB nechat opravit, a nebo zda byste našli nějakou alternativu s podobným vybavením. Do středy mohu stále odstoupit od smlouvy a nemusím si ho nutně nechávat.
Ale oprava mi vysloveně nevadí, pokud už by pak vše bylo OK.
-
- občas něco napíše
Tak už ho mám taky doma a jsem asi jeden z těch šťastnějších, protože ani po zapojení čehokoliv do USB ani při spuštění webky nic nepíská Jediné, co slyším, je slabý šramot při přiložení ucha na levou stranu klávesnice, tak snad se to nerozjede do něčeho horšího. Jinak je koupený v Alfacompu
\\ tak jsem to zakřikl, právě začal pískat, sice to není nic nesnesitelného, ale je to slyšet. Zítra to budu řešit.
\\ tak jsem to zakřikl, právě začal pískat, sice to není nic nesnesitelného, ale je to slyšet. Zítra to budu řešit.
Naposledy upravil(a) Mr.Disaster dne 19 srp 2010 19:53, celkem upraveno 1 x.
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše