jestli myslíš hry tak jsem zkoušel gta san andreas.šlo to na plné detaily.ati x1250 je celkem dobrá.složil jsem pár stolních pc a běhalo to v poho.
k tomu výčtu co ten noťas má jsem zapomněl že vypalovačka umí Lightscribe.
Mám ho asi 14 dní a prozatím pěju samou chválu.měl jsem možnost dělat na asusu f3ke,ale podle mně je to shitměl sice lepší grafiku,ale ty ovladače nebyli nic moc.hp je má asi víc promakané.o výdrží toho asusu ani nemluvím.cca.2hod.zato hp s se zaplou wifinou 3h.46min.a to hovoří za vše.
Pro mobilcarl: Promiň že se tě ptám osobně ale Já mám tento ntb HP Compaq 6715s, AMD Turion 64 X2 Mobile™ TL-60, ATI Radeon X1250 128MB, DDR II 667 MHz 1024 Mb, 160Gb HDD, Windows Vista Business 32 bit CZE- čili podobnej. A chtěl bych se tě zeptat jak si udělal tu větší grafiku? Já jsem si dokoupil ještě jeden 1GB RAMky, ale pořád mám stejnou grafiku myslím v MB. Tak mi prosím napište jak jste to udělal, nebo může napsat i někdo jiný. Budu velice rád a děkuji všem za odpověď, a nekamenujte mě že jsem to napsal zde.
Mě by stačilo i těch 256MB grafiky. V BIOSe jsem byl hodně krát i hledal jsem to tam a pořád jsem nic takového nenašel, Tak jestli mi můžete napsat přesnou cestu v tom BIOSu kde to mám najít a jak to udělat, kdo má ten ntb co jsem psal. Dík za odpovědi.
No já jsem ještě větší lama jak ty(to určitě jsem). Tak poradil bys mi jak ať já mám klid na duši že jsem to našel. A tak když jsi to nenašel tak jakto že máš grafiku 512MB? Nebo to ses spletl? Tak prosím prosím jestli to víš tak to napiš.... Děkuji předem moc a moc.